Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al zato se na proslavi može kupiti kuhano vino u plastičnoj čaši 0.15ml po cijeni od 5KM
Nema unošenja a moci ce se kupiti :(
Ja prosvercovao 2 bombe u ruksaku i sad idem u šumu gdje nema nikog da se roknem jer sam gladan 🤔
Ipak su unijeli...
u venama treba donjeti najmanje, pola litre soka od jabuka, prepečenog i par piva protiv žgaravice,
a sto me bi mogla piva u plasticnoj casi kao i u svakoj normalnoj drzavi xD... bem ti dosao u sarajevo nakon pet godina, nemogu nigdje pivo uz cebape popiti...
Nisam alkos, ali volim jednu sarajku uz cevape... tako se oduvijek radilo u sarajevu. Sada nemogu nigdje
neka Mevludin ispali koji rafal za Novu
Koncert na otvorenom, javna površina, a tretira se kao da je privatna prčija i prodaje se koješta, ma lud je svatko tko tamo ode i napuni im džepove!
Smiju li uci doktori iz Kabula
1.5 flasa kole plasticna, 0.5 kola 1l konjak...i loodilo
Murijaci prvi degustiraju😂
Svim Sarajlijama, Bosancima i Hercegovcima ma kako se nazivali mnogo lijepih želja za 2020. želim iz dalekog Aspena, Colorado. Kakvi god bili, vjerujte mi da smo svi mi Balkanci bolji od velike većine planete. Zato želim vam od srca sve najbolje.
Hoce li biti koja hala u blizini ili se mora nuzda u haustorima vrsiti?
SARAJEVO SRETNA NOVA DUŠMANI NEK PUKNU
A gdje je pečat!?
Da me neko podsjeti šta se ono slavi?Protekla godina ili se slavi početak nove godine?Jbga,mi uvijek nesto slavimo i kad živimo ko neka plemena iz podsaharske Afrike.Koji mentalitet...
Islamska dehidracija