Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce se javiti Grasov revizor da sve demantuje
Ubio revizor puru u njemu.
Iz ravnoteze ga nije izbila krivina nego revizor... i kazu da ga je izbio i iz cipela...
Jos ko djeca smo ucili odrzavati ravnotezu u Sarajevskim tramvajima kad se ne drzimo za rukohvate vec samo na dvije noge pa ko duze izdrzi. Sto znaci odrasti uz GRAS.
Kako vas nije stid lažovčine klixove tako da pišete? Jučer pišete o nekom imidžu grasa, a danas prikrivate vijesti o tome kako je revizor napao putnika i gurnuo ga na staklo! I vi sebe nazivate novinarima?
IMIDŽ
Sigurno je vozac tramvaja cuvsjucu putnike lagano vozio na onom okretistu. Mogu mislit kako je to izgledalo, kao na ringispilu.
Tramvajska voznja je ko luna park, prezivis ucis
Nije vijest kad pas ugrize covjeka, nego kad covjek ugrize psa.
KLIX = PR služba GRAS-a
Sta ti je bosanska glava
Wau, kakva trulja od tramvaja!!
Crackovo lik window
hahahah jao blamaze, ne mogu da vjerujem
Klix dajte molim vas, jutros tuča sad izbio prozor... otvorite aplikaciju Klix da glupost izađe
hahahahahahhahahaha.......otvorio i prozor na Chrome