Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima Srebrenica sa Vracama...???????. Bravo volonteri....!!!!
na to mjesto dolaze u ponoc drotovi da se krhaju u autu , treca smjena !
E ovo je pozitiva :-) samo tako poz svim ljudima dobre volje :-)
Spomen parku Vraca u Sarajevu, je koministica zadzbina i zato je treba porusiti...
BRAVO SVaKA VAM CAST !!!!!
svaka cast ko se usudio gore cistiti...sprica najvise ko da gledam :D
jel mi iko nasao rizlu??sinoc mi ispala :D :D :D
Dobro obavljen posao, u 17h je fakat bilo čisto....
Stvar je u tome da se od necega pocne.. Isto tako brcko je prije deset godina bio grad sa 99 posto sr.ba u njemu, a danas je skoro pola pola, sto se tice bosnj.aka i sr.ba... Znaci bosna se oslobadja komad po komad.. Znaci cetn.itet je presjecen.. Eh isto tako treba raditi na srebrenici i izuzimanju kosto kazes srebrenice iz cetni.teta, a kasnije i kozarca i prijedora i ostalih gradova.. Bolje je raditi komad po komad nego nikako i samo laprdati.. Grad u kojem je pocinjen geno.cid nad bosnj.acima je danas u cetni.tetu... Koja sramota za bosnjake, sramota koje neki nisu ni svjesni.. Znaci za vas je normalno da kad idete na mars mira da pored vas ide policija cetn.iteta i da vam red zavodi umjesto da u pratnji ide policija BIH... Dokle god budemo bjezali od ovoga bice nam ovakvo stanje... Znaci srebrenicu osloboditi srp.skih okova ,a kasnije i ostale okupirane krajeve BIH.
Svaka cast na akciji! Kamo srece da se vise radi a manje propagira nacionalizam... Kad vec Sarajlije nisu u stanju da se organiziraju i pociste, ima neko ko je dosao i ocistio i hvala na tome.Steta je da park propada vec godinama!
super ideja I svaka cast, treba sto vise ovakvih akcija. al isto tako treba nagraditi ove studente a ne samo neka obecanja...
pa ako su vec dosli u sarajevo, hvala Bogu pa ih ima i takvih koji ce ocistiti nesto, a ne samo zas.rati pa se time automatski izdvajaju od ostalih jer su znaci prihvatili ovaj grad u koji su dosli i zele biti korisni drustvu.
97% njih volontera, seljacina nije iz Sarajeva uopste.
@Administrator Daj ukinite (izbrišite)sve ove glupe komentare. Koja je korist ako je komentar kao skriven a ustvari zbog radoznalosti se više čita nego otkriveni. I ono najvažnije: Iskrene čestitke učesnicima ove akcije i želja da ih bude sve više.
lignjorad !! Ja bih tebi jebao mamu tamo u Srebrenici govno jedno pokvareno sta ti imas da pises gluposti .Pseto jedno !!!!
Ja sam danas bila na Vracama i drago mi je da sam volontirala , a vi sto bacate smece od komentara isti ste kao i oni koji bacaju smece po spomeniku i gradu. Sramota. Volonter radi dobrovoljno ako hoce, ako mora onda nije volonter. Jasno ko dan.
Narodu je pun ku.. zloupotrebe srebreničke tragedije u dnevnopolitičke svrhe od strane SDA dok narod u Srebrenici budu predstavljali oni koji su zauvijek preselili u fedeaciju i sagradili viletine po Vogošći. Zato popusti nas sa tom SDA kvazipatriotskom propagandom..... Volonterima svaka čast....a sarajevskim vlastima na sramotu jer odnosom prema Spomen parku Vraca pokazuju da njima antifašizam služi također u dnevno političke svrhe...