Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da mi kažete da Lukač ima nešto sa ovim?
LUKAČ JE KRIVI ZA DEŠAVANJA U BANJALUCI. NIJE BIO TAMO I NIJE PREDVIDIO ŠTA ĆE SE DOGODITI SUDIJI.
Pa valjda skupštini kantona svaki građanin može dati neki prijedlog ili sugestiju.
Budimlic je jako pametan lik i vjerujem da mu je ovo dobar potez.. Ali kriminalcima to smeta...Vjerujem da ce Budimlic pobjedit ovog puta :D
POTPIS TUZBE LUKACi banada korumpiranih izdajica na vlasti, Lukac je Gobbels i SANU placenik ! Podrska Ministru Muhamedu Budimlicu, OCITO da obrazovani Bosnjak , onaj koji radi svoj POSAO SMETA !
opasni su crvendači!
E moj @pronto dok skontaš da je mafija mafija bilo ateistička ili teistička bojim se da će biti kasno.
Aaaa nemoj ni komentarisat ako ti je problem povezat stvari, jeste to samo prijedlog ali oni nemaju nadleznost da takav prijedlog uopste upute na sjednicu jasnije ?
mafija je to komunisticka zbog cega se nije formirao zajedniciki parlament zbog njih (SDP),lagun nije htjeo da popusti kod ne bude ministar...........
Ne vidim razloga za prijavu ako je neko nešto samo predložio?????, a to nije prošlo na SKantona.
Ma nebi to Muha, on ti je ko ljubicica, gdje bi on to...