Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vallah Željko jesi nam se nešto popravio u zadnji vakat,svaku situaciju namah okreneš u svoju korist ( dža bu dža na ) od koga li si se samo učio.....ha ha ha
Zbog počasti Rasimu Deliću Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića Predstavnici stranaka iz RS-a u Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost državnog Parlamenta pokrenuli su inicijativu za smjenu ministra odbrane Selme Cikotića. Smatraju ga odgovornim jer je jedinicu Oružanih snaga i Dom armiije upotrijebio za odavanje počasti Rasimu Deliću, javila je Federalna televizija. Većinom je odlučeno da se o tom zahtjevu raspravlja u prisustvu ministra i njegovih zamjenika te će inicijativa biti ponovljena EVO GENOCIDASI SRBI i SPIRIC HOCE SAD I MJESTO MINISTRA ODBRANE BIH-E!! IMAJU TUZILASTVO, POLICIJU, EKONOMIJU SAD HOCE I MINISTARSTVO ODBRANE?UDARAJU SAD PO MINISTRU ODBRANE BOSNE I HERCEGOVINE????PA ZASTO BOSNA I HERCEGOVINA NE ZAHTJEVA DA SE MINISTRI UNUTRASNJIH POSLOVA I VANJSKIH POSLOVA SRBIJE SMIJENU JER NE HAPSE I ISPORUCUJU HAGU RATKA MLADICA? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE JUCERASNJI KOLJACI, SILEDZIJE, GENOCIDASI I SRPSKI FANATICI?!
Komsica za predsjednika ZELJKO KRALJU, SAHU ...
Daj te bulu da mi lizne frulu
ZNACI DA GENOCIDASI SRBI HOCE SILOM DA UZMU VOJNU IMOVINU BOSNE I HERCEGOVINE!!! ! DALI IMA BOSNJAKA NA GLAVNIM I VISOKIM POZICIJAMA U OHR-U, PIK-U, MUP-U, SIPI, TUZILASTVU, AKO IMA DAJTE SPISAK? AKO SVE VAZNE FUNKCIJE SAMO DRZE GENOCIDASI ZNACI DA JE CISTI RASIZAM, TOTALITARIZAM I SEGREGACIJA NAD BOSNJACIMA U BOSNI I HERCEGOVINI!!!!!! TUZIT SPIRICA KOJI RADI SVE MOGUCE ZAVJERE PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE I BOSNJAKA!!! BLOKIRA SVE REFORME I UNISTAVA DRZAVU A UZIMA NAJVECU PLATU U BOSNI I HERCEGOVINI! TREBA POD HITNO LUSTRACIJA SVIH UDBASA I KOS-OVACA KOJI IMAJU NAJVECE POZICIJE U POLICIJI, TUZILASTVU, MINISTARSTVIMA, POLITICKIM PARTIJAMA KOJI RADE PROTIV DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE ZA VELIKU SRBIJU! OD TIHICA, SPIRICA, MIJE KRESICA, ANE TRISIC BABIC ITD!!! NE CEKAJTE PATRIOTI VEC TRAZITE DA SE ONI SKINU SA POZICIJE KOJE IMAJU I TUZIT IH ZA ZAVJERU, IZDAJU I UNISTAVANJE BOSNE I HERCEGOVINE!!!
SAX DAJE NECENZURISANE KOMENTARE DA AKADEMIK I SL.KOJI VRJEĐAJU BOŠNJAKE I NJIHOVE SVETINJE!! ZAŠTO HAYAT I FTV I BH1 NONSTOP PUŠTAJU SRPSKE FILMOVE,.POLA GODINE BJESOMUČNO PO 5 PUTA NA DAN I REPRIZIRAJU .ZA NEIZDRŽAT!!! POHAPSIŠE NAŠE VOĐE KOJI NEĆE DA IZDAJU! DOBROVOLJAČKA NOVO KOSOVO LJUDI DIŽIMO SE! GGJE HADŽIFEJZOVIĆ NEK ANKETE PROVEDE DA VIDE ŠTA NAROD HOĆE!
@alert prave jugoslaviju
Zbog počasti Rasimu Deliću Pokrenuta inicijativa za smjenu Selme Cikotića Predstavnici stranaka iz RS-a u Zajedničkoj komisiji za odbranu i sigurnost državnog Parlamenta pokrenuli su inicijativu za smjenu ministra odbrane Selme Cikotića. Smatraju ga odgovornim jer je jedinicu Oružanih snaga i Dom armiije upotrijebio za odavanje počasti Rasimu Deliću, javila je Federalna televizija. Većinom je odlučeno da se o tom zahtjevu raspravlja u prisustvu ministra i njegovih zamjenika te će inicijativa biti ponovljena EVO GENOCIDASI HOCE SAD I MJESTO MINISTRA ODBRANE BIH-E!! IMAJU TUZILASTVO, POLICIJU, EKONOMIJU SAD HOCE I MINISTARSTVO ODBRANE? CRNA BOSNO I HERCEGOVINO STA TI RADE JECERASNJI KOLJACI, SILEDZIJE, GENOCIDASI I SRPSKI FANATICI?!
sarajlije su uvijek bili gospoda..i u ratu smo trpili gospodski, zajedno komsije sbh i ostali..to je cinjenica, nikad naam nismo izgubili, nismo ono ljudsko u nama prodali zbog nekih šuma i ideja.. ovi komentari su porazavajuci ali su od onih koji su i doveli do rata..znam samo da su bosanci po cijelom svijetu, i da nikada Bosnu unistiti nece. Samo nas inspirisete da budemo bolji , uspjesniji i jaci :))))))) Zivio Komsic
svaka mu je zlatna...bravo zeljko.
\"Zabranite komentare, zbog.... Almira,Keme i ostalih ... \"
http://blog.blic.rs/366/Vatre-sto-gore-u-brdima Srpska posla.
zna se da srbi ne postoje ko nacija, ubrzo ce ostat beogradski pasaluk koji pripada turskoj:))
Ti i nisi ko svi. TI SI IZROD
kako ti ne dosadi?