Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je omogućio POJEDINCIMA da lože na ĆUMUR, LOŽ ULJA, GUME..? Ko je dozvolio uvoz automobila, kamiona, autobusa starijih od 20 godina i da se ulicama voze takva VOZILA na LOŽ ULJA i bez KATALIZATORA...? Ko je omogućio BESPRAVNU GRADNJU DIVLJIH NASELJA PO PADINAMA SARAJEVA i gradnju VISOKIH OBJEKTA ? Građani biraju LIKOVE koji su NEŠKOLOVANI, NEKOMPETENTNI, BEZ VIZIJE, KORUMPIRANI.. i onda im život postaje zagađena DŽUNGLA !!!
Zamisli koji degenerik i imbecil moraš biti i uporno glasati za iste ljude 28 godina a pri tome imati najlošiji standard, najlošije puteve, najlošije školstvo, najlošije zdravstvo, najzagadjeniji zrak, najlošije komunalne usluge, najlošiji javni prevoz, najveću korupciju u Evropi itd..
Ovo sto rade je kratkorocno rjesenje ima li neko dugorocno ?
Gori od Kabula gdje padaju bombe po vazdan! Koliko je bošnjo nemormalan, grad okružen planinama i šumama, grad gdje postoje vremenske sezone, nema pustinje i suše, ima i kiše i vjetra, nema 100 fabrika u centru koje proizvode gumu i platiku i opet najzagađeniji na planeti.
Prde Mahmut neda dahnut.
Šta ste drugačije očekivali, zrak oko KREMATORIJA NE MOŽE BITI ČIST!!!!
Cestitke sarajlijama :)
A gdje je pečat?!?!
Uzrok je loženje svega i svašta u individualnim objektima u padinsko, klizećim, visećim ruralnim dijelovima grada, s tendencijom povećane neplanske izgradnje oko kozijih staza i uskih uličica bez infrastrukture. Plus, enormna starost vozila bez katalizatora. Ko će nametnuti rješenje?!?!
U Dzalalabadu stanje redovno
Konačno šampioni!
Sto su mi dhokurcili ovi sto komentarisu vlast kriva za zagađenost.Uvjek je Sarajevo imalo problema sa maglom i zagađenosti jos u vrijeme Tite.
08.09.2019 je bio najzagađenji.
Samo broj.1 bajo moj...
Sami birali i sad bolujte Ne glasajte za nacionalne stranke idioti Prokleti BALKAN Djeca vam se sama polako ubijaju a dok njihova po lijepim zemljama svijeta Samo glasajte i to je to
De barem sliku promjenite. Sve mislim evo neko rakete opet ispalio