Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Turaka ni vodovod, tuga bre
hebeš grad/zemlju koja nema ni za vodovod, nije vas stid molit Turke za vađe šolje
bosnjacima ne treba vodovod....bosnjacima je potrebna jos jedna dzamija....erdoan izdaje aliju i obecanje da ce se brinuti za bosnjake....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ako odluce da im pomognu u kešu gradjani nikakvo poboljsanje nece osjetiti.
Eto prilike da političari još ,,hajruju,, na njihove lične račune, Turci će nam donirati sve 100 godina korištene vodovodne cijevi u Istambulu (oni postavljaju nove novcijate) da Sarajevo njihovim (u dobrom stanju) promijeni ove naše sstare 300 godina. Pa šta poklonu se ne gleda u zube.
Imaju vise sluzbenika nego radnika,kako him pomoci kada sami sebe pojedu,odnosno nemogu zaraditi platu koliko imaju lupeza po kancelarijama,isti su grasovci.....
Ništa od ovog posla. Šćepo i Žuti sve to prebacuju u Mostar!
Joj kad nam iz cesme bude izlazio milozvuk: POKLON GRADA ISTAMBULA GRADU SARAJEVU
Uffffff..pa mene je stvarno sramote svega ovoga..U Titino vrijeme mi smo slali stručnjake širom svijeta da riješavaju vake probleme u nakim trećim zemljama... I onda skontaš dokle nas je dovela politika "zaposli samo rodbinu i stranačke vojnike"
napravit ce akvadukt do kostantinopola. i rezervoar sa meduzinom glavom.
Proculo se do Stanbola da rajvosa vode nema.
bošnjaci drže svinje, prave čvarke, krvavice, špek itd... sve više. iz početka stidljivo, krijući jedni od drugih, da bi to sada postala normala. skontali muslići da je teleće meso nedosanjani san. teletina je preskupa za bih.
Pozelili ste sablju izgleda,jos malo pa cemo vam ispuniti zelju...
ljiljane zašto imaš katolički simbol kao ime
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sadaku šaljite, pijemo iz bunara.
opet sadaka
Superrr dobit ćemo stare cijevi iz Istanbula Istanbula 😂😂😂😂 hahaha
Hoćemo i čokolips..
PROFESOR SALIH SELIMOVIĆ: „Turci su ismijavali Hrvate muslimane, Bošnjak znači praznoglav, glup!“ toliko o našoj "braći"
doktor_kikse <<< kako god, doktore, samo neka nije po Čosiću i Kačavendi!
nastavlja se sadaka praviti od nas opet ce nam dati neke izrabljene cijevi isto kao I autobuse