Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prosto receno...neko je oprao pare
Nek puste pornica na tom terminalu,vise ce ljudi doci.
hahahahahhaha
Fazon je u tome sto je kod nas narod informaticki nepismen, ne zna se googl-om kako treba koristiti, cak kao sto vidite ne zna ni obicni program pokrenut -.- Ovo ne vodi nicemu, samo kad vidite plan i program za informatiku u srednjim skolama, opremu, sve vam bude jasno... A u informacionom dobu smo.
pa za te pare se moze kupiti nov RENAULT MEGAN,cuj 25 000 za racunar sa malo vecim ekranom (doduse screentuch )
hahhahahahahaha sto me to ne cudi
Windows...
suhreta ruls!
ama sta ce to uopste u vilajetu.
i dok je radio nije radio kako treba :) kad ga već pustite u promet napunite ga informacijama kreteni
italija dala koliko je trebalo,ovi nasi nako napisali jos 20 ljami i lagano izmedju sebe raspodjelili!!!! klasika
NIje ti upalio trik
Kome plaćaju održavanje nega ga sredi, jednostavno. A moguće je i sljedeći scenario: - firma XY d.o.o. osnovana u ponedeljak - u utorak bio tender - u srijedu isporučili - u četvrtak naplatili - u petak ugasili firmu. Sve za samo jednu radnu sedmicu. I japanci bi nam pozavidjeli na brzini :)
Pravi provincijski portal. Za koju godinu ce se objavljivati ko je gdje prdnuo. Selo moje malo. Dokaz da smo mahalaska nacija.
# newfs -E /dev/sda1
Evo, postaviću vam ja svoj ipad i jedan LCD i garantujem brzi servis 0-24-7 za duplo manje pare. Nakon što stranci vide šta ima po gradu, mogu iskulirati i uz angry birds :) Ostale aplikacije instaliram po potražnji i po povoljnim cijenama.
Haha sto me gore dislajkao neko iz nekog komunalnog preduzeca... Krivo mu sto prima milju i tristo guzovace a osjeca se prozvanim... Pa i meni je krivo bolan isto, ne moras me dislajkat.. ;)