Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da treba jos dodatno podici cijenu registracije za hybridne i automobile na plin, pootrovase nas, ne mozes diHati od njih!!
@franc.ferdinand.3 samo GTD vjeruj!
Nema cistog zraka dok mi svoj odnos ne promijenimo prema prirodi . Kad vidim gomile smeca oko nas jeza me uhvati .
E nek smo negdje u top 3 pa makar.... Mislim da nisu auta kriva već sitna i krupna stoka :)
Ocekujemo reakciju srstorke(sedmorke)pod hitno,realizirajte neke od mjera,gusimo se,obecanja su bila inspiracija da vam damo glas.Akcija pod hitno
Samo bjezat odavde...dok nije kasno
Kinezi će nam napraviti još jedanu elektranu
Nemaju auta veze sa ovim.. okolica Sarajeva ne prestane ložiti sra*nje i biće ok---
@BeZdLaKe Nije od auta nego 145 kotlovnica u Kantonu SA. Toplane troše većim djelom dana mazut iz B.Broda a kotlovnica autservisa svi troše izgorelo ulje iz auta.
Sve po sirotinji!!!
Ljudi zabranite loženje uglja!
https://www.youtube.com/watch?v=TJHpGWDX-4c
čestitamo, uputio bi apel da se ne lože bestselleri i naši nobelovci osim krajnje velike nužde i uspostave novog vijeća ministara
odraz vođenja države umjesto DA stimulišu stanovništvo (konstruktivne narode) DA je cijena plina prihvatljiva I za ove sa nižim primanjima NE. Kod njih je kontra daj povećaj cca30% pa će kao voditi BRIGU????????????????????.Pa će smanjiti 8.6% I ko je šta ovde.A I taj proces smanjenja traje minimum 1-2mjeseca DA se uzme sve što može
Postoje SDA birači i i oni koji mrze SDA, a i Islam ni kriv ni dužan. U strašnoj manjini je FGR, a ovi što kude došlje i sl. sigurno nisu FGR.
Zmaju, Zmaju, ohani malo s tim ćevapima!
Joj uživancije za Klix, sad može stalno onanisati na Sarajevo, te ne može se disati, te najzagađeniji na planeti, te ptice umiru, cuke kašlju, statistike se lome... Ovo su čekali i maštali o ovome od maja mjeseca.
Ukinuti stara auta, euro 1/2/3 i cumur i rijesen problem...
@aplex Na mom benzincu eko oznaka 2, a manje zagađuje od golfa 7 dizel.