Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakazujem sljedeći protest zbog povečanja cijena hrane.Svi na Baščaršiju, jedemo čevape dok se ne bailišemo a poslije u Bingo po fasungu.
Hahah koji debili auuuu pa ovo na svijetu nema… protestnom voznjom ukazali na poskupljenje goriva.. auuu pa koji levati nije ih stid bilo da se provozaju.. mogli su komotno i do jablanice na pecenje.. da sam ja vlast stavio bi gorivo na 17.99 maraka po litru kad ovakve debile imamo… znate li vi sta je protest i kako se odrzava u normalnim zemljama???????
Svaka cast napokon da se narod malo probudi ali ovim nisu nista postigli kao sto kaze Kolega treba otici do Centra gdje su ovi nehljebari SDA i trubit im galamit protestovati itd..
Čula sam trubljenja ali sam mislila da su svatovi. ; ))
Političari besramno vuku za nos građane, toliko dugo trpiti bahatost je za kolektivno izučavanje naroda u BiH kao psihijatrijski fenomen
I ovi su za da se ovo blokira ono blokira pa kume blokiraj sta prosipas ovdje po klixu. Izadji fino i blokiraj a ne sjedi kuci pa cu pljuvat po ovim ljudima sto su makar nesto pokrenuli. Sta si ti pokrenuo pokrenuo u kuci svadju sa ženom pa da se istresas ovdje po klixu.
Nema logike, troše gorivo protestnom vožnjom, pa ih izađe još skuplje.
Sjedi Bosnjo kuci i suti, sakrij se u misiju rupu i pisi po Klixu ko zadnja propalica, svaka cast za raju sto jeizasla, sljedeci put blokiramo sve 💪
Iznenadio bih se da sam procitao neki komentar podrske. Nista vam ne valja klix botovi. Crknite u rupi svojoj
Kako smo mi glup narod, ovakvog apsurda nema nigdje na svijetu. Protest zbog cijena goriva tako što se 20 km điraju po gradu i troše to skupo gorivo. Zatekao sam se kad su prolazili pored Markala, sve blokirali, hitna pod sirenama ne može da prođe, kod Tržnice izlijeću svi iz hitne, znači neko umire dok ovi de.bi.li bez ikakve svrhe remete saobraćaj.
Hahah e svašta, protesta i jada pa vise se okupi grđana kad bude neki sudar u gradu nego ovo danas hahahah
A nema grada na balkanu gdje se vise vozi kao u Sarajevu.
Ako im je skupo, zasto ne koriste javni prevoz? Sramota ih? A nije ih sramota prosit jeftinije gorivo?
Cemu protesti? Nema niti jednog auta ispod deset milja!
Gretha Tunberg ne leti avionom kad se bori protiv klimatskih promjena.
ma ja bi digo cijenu na 10 maraka