Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolja škola za mlade osobe, uči se moralnim vrijednostima + svim ostalim naukama, što oni koji su završili potvrđuju na fakultetima i svojim poslovima.
Trebamo se svi ponositi ovom skolom. 479 godina duga tradicija zasluzuje veliki respekt. Samo nastavite. Neka vam je sa srecom.
starija škola od amerike
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Paranoja uzela mi dusu sve mi uzelaaaaa sve mi uzelaaaaaaaa...
posrbice na aparatima
@locust Vjerujem da se i ti radujes ovoj lijepoj vijesti. Nema potrebe da od ovoga pravimo povod za prepirke. Siguran sam da se svaki civilizovan gradjanin ove zemlje, bez obzira na vjeru ili etnicku pripadnost, raduje sto njegova domovina bastini ovako dugu tradiciju institucionalnog obrazovanja.