Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znamo mi odlagati.......mi samo znamo baciti....frciti.....pa ako potrefi kantu
@Nemanja2 fino da ima naselja da paze na svoj okolis..........rijetko kada se to moze vidjeti u BiH...na zalost.........i ne govorim u svoje ime nego u ime nase (ne)kulture uopsteno............
ovim kontejnerima predviđam svijetlu buducnost..Ocekujemo vec sutra pored njih kabasti materijal poput starog trosjeda,ves masine sa obilatom kolicinom šute sa armaturom...Ako se do tada neki nesavjesni vozac ne zakuca u njega kada bude isao u rikverc... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Premijer kantona napucan s kravatom i odijelom dodje na otvaranje kanti za smece, jadno!
Za 3 konteijera uslikali se političari, načelnici, premijer, direktori, savjetnici, Kunto, Panto i još nekoliko njih... sve pred izbore. Kol'ko glasova vrijede 3 kontejnera ? Ostaje da se vidi.
vidi ovog dingospo, ruke u dzepove, kamo bonton?
Dragi moji penzioneri vlast je ucinila i to pa vam staje u kraj, sad vise necete moci ni iz kontejnera... Ostaje vam samo kao i njima - pod zemlju.
Da nam je ova govna sa fotografija nekako odloziti.
Nedaju sirotinji ni Po kontejnerima rovi.
Ovo bilo u Njemačkoj prije 30 godina i više
Da nije izbora ne bi mi nista imali
Isti postoje u Beogradu već godinama i već dva puta su menjani...jako los kvalitet...
Trebali ste i konakovica i koldzu u njih ubaciti, sevapa bi zaradili
ovaj dan cu dobro zapamtiti, slozio sam se stobom covjece! :)
kad te ganja policija po Sarajevu da se imas gdje sakrit
Sad kad krkani ih krenu odvaljivati ...
Sanasa da istocnjaci (FGV) uredno bacaju smece a ne po ulicama (citaj livadama i rijekama) kako su navikli.
predobrooooo pohvaleee
Predivno zamisljeno i odradjeno. Jedino sto trebaju vaspitati gradjane da rade prave stvari. Bojim se da ce biti svega i svacega kakvi smo. Ipak imam nadu da ce ovo saziviti sa gradskom populacijom. Vjerujte da se osjecam uzasno kada moram baciti papirnu ili staklenu ambalazu u svakodnevno smece. Neka nastave postavljati te kontejnere, a molila bih sviju da urade onako kako pise na tim kontejnerima.
Pa jel sad i u kuci trebamo imati po 4 kante za smece (staklo, papir, plastika, ostalo)