Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast
nek se zna da je naseg GENERALA ubio asim kamber --- namjerno malim slovima sam napisao ime ove gnjide i bjednika,
ulicu u kojoj zivi lagumdzija nazvati po r generalu
djaba vam da grad nazovete po njemu nista nece opravdati onaj bosnjacki izdajnicki cin lagumdzije i SDP i kakve ste tom covjeku nepravdu napravili da mi se ulizivali strancima.
Nadam se da je jedna od glavnih ulica a ne nakav sokak.
Bravo! Lavlje Bosansko srce. General svih generala!
Generala Alagica je prodao Zlatko Lagumdzija SDP u papučama su ga klošari isporučili.
Kad će Juka dobiti ulicu?
U Mostaru kad spomeneš Juku isto ti je ko Arkana da spomeneš!
Samo neki generali, armije, ratnici. Eto gdje je mentalitet nasih naroda, a produktivnost nula, smece na sve strane, ulice zaprljane od ulja polovnjaka. Uzas.
Lijep gest. Ali bio bi još ljepši, da ste ovog časnog bosanskog oficira podržali u Hagu, i da ga niste klevetali nakon rata, jer je iznio podatke o švercu sa srpskom stranom i drugim marifetlucima komande korpusa i glavnokomandujućeg Armije BiH. Debelog Delića.
Rat u Bosni i Hercegovini je opće prihvaćeni naziv za međunarodni oružani sukob na području Bosne i Hercegovine. Agresija je samo slobodno tumačenje stanja, nije pravno koristiv termin.
Misljenje skuutorskog separatiste je nebitno. Poskokni nazad na Poskok.
Najveći trg u Sarajevu su nazvali "Trg Prve brigade policije"?! Zemljo Indijo..šta neki ljudi mogu štete napraviti kad im daš mogućnost da odlučuju, to je nevjerovatno.
najveci heroji svake armije su anonimni...heroje imenuje vlast a to su vecinom oni podobni uvlakaci...cast izuzecina kojih je jako malo...
Glupost. Pitaj svakog anonimnog borca koji je bio pod Alagicem pa ce ti reci sve. Isto tako kad bi u Buzimu rekao Nanicevom borcu da je on bio podobni uvlakac, a da je taj anonimac heroj, taj isti anonimac bi ti izvalio zube baaalijske. Da je bilo medju generalima podobnih, to svakako, ali ako je tebi svaki general i komandant bio podobni uvlakac, ti si onda stvarno glup.