Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja rasne male na slici br. 2
kako je prvi put kada se ovo isto u kiseljaku odrzava vec 3-4 godine.
Sad se vidi ko dijeli BiH. Ovakvi slalomi se održavaju godinama u ostalim dijelovima BiH, ali eto ovom portalu BiH je Sarajevo, Zenica i Čevljanovići, pa je ovo prvi slalom u takvoj BiH.
Hehe....\'\'amar zalutao\'\'...bas me nasmija. Ali nadam se da se stvarno salis, svejedno kako se zovu i koje su religije, bas je lijepo ovako nesto, pogotovo za nase mladje, koje god religije bili :)
da si pametan kao sto si glup znao bi da je to veteranka, a ne neka djevojcica
Uvijek neko ima za bljuvati poput ovog mačka gore. Mora da ga je stariji komšija dirao dok je bio beba
@Macakje pedo...
Ova na drugolj sl se najbolje pokazala !
joj male na 9-oj slici hahhahaha
sve anam oni...oni se klizaju a tate na vojnoj obuci...
SAX Kakav vam je ovo ružan boldirani font na naslovnici.
obvo kao da je takmicenje u Listici, citaj imena...Amar zalutao Petra Šola Dominik Đurišić, najbolji među starijim cicibanima su bili Petra Vican Dominik Bagarić, dok su među mlađim djevojčicama i dječacima pobjedu odnijeli Stela Ečimović i Amar Burkić. Najbolji od starijih dječaka i djevojčica bili su Marija Bakula Josip Krajina dok su u kategoriji juniora pobjedu odnijeli Sara Ravančić Ivan Krajinović. Najbolja veteranka bila je Sanja Zdilar.
ja kad sam naslov procitao odma se zamislio kako bi se ja tamo zado i pobjedio, kad sam otvorio clanak kad ono sve djeca xD
Butmir - glavni grad BiH
Valjda pored stadiona a ne na stadionu.