Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
konacno da se stane u kraj pljački taksista na aerodromu
Jel se misli na aerodrom u Trebinju?
@Lovac u žitu Njima ne treba prevoz, sve im je blizu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast treba i jednu liniju do Ilidze posle svakog slijetanja ..................
Napokon. Čestitam Centrotransu na ovom potezu! Bili smo jedini glavni grad koji nije imao poveznicu u saobraćaju sa aerodromom!
Drago mi je zbog takstista lešinara. Kad god imam priliku na autobusnoj turistima koji krenu njima prema Zmaju kažem da sebi pozovu taksi, ovi bi zakinuli mater rođenu
eto u 2016 dočekasmo i to...jedini grad u regiji bez prevoza do aerodroma...
ma jasta kada bi covjek samo radio da placa karte i za gras i centru. Mada opcija je super ali eto
Centrotrans da uvede međuentitetsku liniju Vijećnica - Isočno Sarajevo - Vijećnica preko vraca i grbavice, svakih pola sata ...
Hoće li cijena karte u tom BUS-u biti 35 KM, ako bude, onda je sevap dati taksisti da ženu(e) i djecu može poslati na more ili u Tursku... Ali ako cijena bude par KM, onda čuvenim aerodromskim taksistima ništa od mora, ništa od ljubavnica i kurvi, valja platiti takse, dozvole, teh.pregled, rezervne dijelove i imati štand u Rajlovcu- Donjem iza okuke.
vidio danas prodje kroz aerodrom kontam odakle ovdje centrotrans hahah kako god sve pohvale platis 1.60 imaš klimu wi fi ko gospodin do kraja grada. a ne čekati gras 2 sata svadjati se sa revizorima bahatim ući u tramvaj gdje sve pogano plus da gledaš hoće li te klosar neki ubosti zbog 5 km
Sad ce degeni koji drkaju na centrotrans da pisu komentare "svaka cast centrotrans", a pojma nemaju da Centrotrans godinama drzi liniju od aerodroma koju zakonski moraju voziti, ali je ne voze jer im se ne isplati.
pozdravi svoje u grasu... i prenesi im da cijeli grad zeljno iscekuje da vas privatizuju
Centrotrans je komercijalna kompanija i voze komercijalnoj osnovi. Ako je neko imao zakonsku obavezu autobuske linije prema aerodromu onda je to GRAS a ne Centrotrans!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo grasovce zjbt treba
BRAVO CENTROTRANS! Nista bez vas, svaka cast!!!
Samo lemaj stoku GRAS-ovsku. Rastarlahani stočni vagoni od tramvaja ima da se prazni ubuduće gegaju od Ilidže prema Čaršiji.
Normala je da aerodrom ima vezu sa gradom. Nije mi jasno, sta se cekalo do sada?
Cekalo se to sto Centrotrans godinama nije htio da vozi ovu liniju koja je neprofitabilna, iako su zakonski obavezni jer su je preuzeli.
mislim iskreno za pohvalu jeste, samo ovi sto daju prednost centri nek pripreme sitan novac za karte jer inace tamo je kultura placanja, il plati il taban fijakerom pici.
pa to je i normalno... platis al zato dobijes wifi, klimu i revizor se smjeska dok ti daje kartu... milina
@marketing22 jes milina... milinu sam osjetio onda kada je gras stao, udjes u centru i nemeres dahnut od svijeta. bolan bolan zdrav gras nema zamjenu.
sarajevotaxi na aparatima