Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi Benjamina punom parom. Svaka čast.
Radi malo sutra NISTA NIJE JRADILA
Ova Benjamina radi dobar posao.
Nije gradonacelnica, nacelnica i nacelnik, vec sluzbe koje rade. Samo onaj ko je knjizio svoju imovinu zna kroz sta je prosao. Mozes ti biti gradonacelnik mom k. ako nemas ljude koji nesto znaju i hoce.
Ko iz japanskih filmova Yubaba
Nama je agresija i dan danas, samo od vlastitog naroda.
Zar nije uloga gradonačelnice protokolarna kako priča cijelo vrijeme sve je to ista bagra
Ponosu naš!
Sada mozete uzeti kredit jedno 100 miliona eura.
Napokon razlog da klebera moze da se kleberi bez ofiraže.treba uvesti obavezno testiranje na droge i psihofizicke sposobnosti ovih nosilaca funkcija, al nezavisne preglede da neko obavi.
To sigurno nije bilo do Agresije ili Republike Srpske. Ta RS je već prije 7g uvela porez na zemlju imovinu itd.. Dok u FBiH još nema ni registracije.
E za ovo su SDA i SDP prvaci sampioni..za otimanje drzavne imovine i novca..ni HDZ i SNSD nisi nista bolji da se razumijemo,nego mozda cak i gori..pozzz
"Odlukom Gradskog vijeća danas je napravljen izuzetno važan korak koji predstavlja zakonit osnov za uknjižbu prava vlasništva zgrade ". Jel vi imate mozga u glavi je li uknjižena ili nije. Čuj napravili korak sad će dva nazad. Daj ZK izvadak da svi vidimo ta se radi o ublehama.
De se vi pobrinite da se vrati oteta imovina Bošnjaka u RS i FBiH
Najzad se i sarajevo skućilo u gradu.
Grad Sarajevo je institucija upisana u Ustav BiH tako da nikad nikakve upitnosti ne može biti. Tačka. Upitno je jedino može li iko uknjižiti državnu imovinu bez saglasnosti države