Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikom ne trebala.
dzaba nam da imamo 10. Kad smo korumpirani i tacno se zna da preko stele dobijas termin za 7 dana, a regularnim putem 7 mjeseci. Znam ih dosta koji nisu termin ni docekali., zahvaljujuci tome.
Vrh vrhova je zadnja slika gdje je E vala bas Radeljas je nas poznati kao magistar sa 10+ onda je ovdje bilo pranje para sam tako cim je on tu
SVI DRUGI DOKTORI NA SLICI NISU BITNI, BITNO JE DA SAMO ISPOD SLIKE SEBIJE PIŠE NJENO IME I PREZIME A NARODU ONA NAJNEBITNIJA. JAD SMO MI AOVOLIKIM BROJEM DUPEUVLAKAČA.
cekanje ne bi smjelo biti duze od mjesec dana, a ako je hitan slucaj odmah....
Cuj bezopasna, nema zracenja....od kada to
i opet ce se cekati 6 mjeseci dok dodjes na red
tako je posteno pa ko da vise
Joj kad vidim ove Izetbegovice, i ne samo njih, nego bilo koga od vodecih lidera u svojim strankama. Nevjerovatno sta je narod dozvolio. U svim porama drustva vode glavnu ulogu. Isto feudalno drustvo.
taman da kitu snimim
''Potreba je velika, ali mora se upozoriti da ne idu svi pacijenti na magnetnu rezonancu. Ona je praktično posljednji stepen dijagnostike i moraju se iskoristiti sva dijagnostička sredstva dok se dođe do magnetne rezonance", zaključila je Izetbegović.'' Čekaš koji mjesec na rentgen,pa koji mjesec na UZ,pa još koji mjesec na CT ..... pa dok dođeš na red na MR....možeš triput mandrknut........
@neravip na šta i koga spade ovo Sarajevo. Zamislie koliko je strašno ako je tačno ovo što ste napisali kako je to zaključila Izetbegovićka. Može joj se, može boga mi, ,,po tuđoj hiljadu-mene ne boli,, tako i ona, filozofira a njoj i njenoj bližoj rodbini crijevo na lijevo može magnetna odmah, ma šta magnetna pa Amerika nije daleko, ima se može se, pošišali su ovce, a mi sirotinja, za nas važi da se morra sve proći dok se ne dođe do magnetne i to traje mjesecima taman toliko da bolest uzme maha i da čovjek umre. Haram im bilo, svima njima koji na ova jadna naša leđa natovariše svoju ,,pamet,, donijetu iz tamo neke vukojebine pa sad ih zapalo i još oni sebi nisu došli u kakvom se dobru nađoše.
I kolika je cijena "usluge"?
Odlicna vijest ali kada sam na slikama vidio Esada Radeljasa znam da ovde nisu cista posla..
Lijepo ali.. potrudiće se uposlenici klinike (doktori, med.osoblje) da opet običan čovjek nikada ne dođe na red, na žalost, NAŠA POSLA
Od 104, 80 preko stele :)
Odma mi naumpade Dr.House :D
Zdrav sam, al' bih se trebao naruciti, jer nemam stelu da me prime kad mi bude potrebno.
Koliko je Seka dobra na ovom uredjaju :):):) cija je cijena pari miliona :):))
Nek pregleda supruga prvo...