Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraće se ispitati zašto je kiseljački “Grakop” pretplaćen na asfaltiranje svih ulica u Općini Centar? Ne bih bio u koži bahatog Ajnadžića nakon sve izvjesnijeg gubitka općinskih izbora.Sve će ići na reviziju.
@Antiboot hallo imamo dojavu, hallo izasao je text na klixu, halo imamo dojavu, 24h i Zanovijetalo, kasnite...cujemo li se Over, Antiboot zove 24h over! (Krci malo) 24h ev me u Jagodi samo.da ukucam sifu od Wi Fi -12GodinaVladavine. Over...Ok Antiboot te ceka..over.
@Antiboot 3 godine trubis o istom,da se nesto trebalo desiti,odavno bi se desilo i odavno bi podleglo reviziji.Srecom,oko nacelnika Ajandzica su strucnjaci iz svih oblasti pa hajde bujrum podnesi prijavu sa punim imenom i prezimenom da ti se majke sjetim!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Opet pranje para na nebitne ulice. Dovrsite ulicu Bolnicka vec jednom.
A zasto je to Bolnicka bitnija od ulice Franca Lehara? Dio Bolnicke je vec asfaltiran prije par mjeseci...tako da i drugi dijelovi grada moraju dobiti novi asfalt.
@udrimuski Ovom narodu nikad ugoditi.Sta god da se uradi ono nade zamjerku.Budi sretan sto je ikako ulica uradena,dok vam je SDP vladao Centrom niste niti jedne KM imali ulozeno u infrastrukturu jer se morao alkohol kupovati!Sad se radi na sve strane i opet je problem malo pijeska sto je palo na cestu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Odlicno da se gradski infrastrukturni problemi postepeno rjesavaju i da se intenzivno radi na obnovi svih vaznijih ulica,vjerujem da ce pjesaci i vozaci biti zadovoljni.
Samo neka se radi,imamo dosta dotrajalih ulica,ovakvi projekti su uvijek pozeljni i dosta ce popraviti i stanje u saobracaju.
Mnoge ulice u centru su obnovljenje,super da je i ova dosla na red,obzirom da je prometna i da ce njena obnova gradjanima ovog dijela i vozacima znaciti.
Pricate o procentima koje kao uzima nacelnik Ajnadzic,vec 3 godine prijetite tuzilastvom,sudovima i slicnim institucijama.To su samo vase prljave rijeci jer da je ista od toga tacno,davno bi jedva docekali svi da hapse nacelnika,da ga ispituju i pripisuju mu tude aferime!Krivo vam sto covjek radi ovoliko,izmijenio je kompletan opis Opcine Centar,crknite!
Jos jedna u nizu ulica koja ce biti sanirana i rekonstruisana.Odlican izbor.Dnevno tu prode dosta i vozila i pjesaka,red je da se dotjera
Bilo koja ulica da se sanira i ponovno asfaltira,radujem se kao da je ne znam sta.Zaista su nam ceste u jako losem stanju,dotjerale su i oronule.Nije se kontinuirano ulagalo u sanacije i popravke zato imamo ovakvo stanje.Sad Opcina Centar na sve strane radi i djeluje i na terenu je taj rad vidljiv,osjetan i primjetan.
Nista me ne raduje ovoliko kao sanacija ulica i cesta koje su nam u ocajnom stanju.Niko godinama nije ulagao u njih,niko godinama nije cijevi mijenjao.Sve pohvale da se ovo radi i na ovaj nacin razmislja-za sve nas!
Sve pohvale, i prije predvidjenog roka za zavrsetak radova, ali s obzirom da je u pitanju Opcina Centar nisam ni sumnjala
Ova ulica je bila u bas losem stanju, i drago mi je da je Opcina Centar to prepoznala i da sada dobija novi izgled. Svaka cast!
Super vijest!!! Bravo Opcina Centar, zavidan broj ulica uradjen i doveden u red!
1000 KM metar asfalta. Mašala. Da nije možda sa zlatom pomješan!?
@ovonidjenasvijetnema Pa sta si ti mislio, da ljudi rade dzabe ?? Nije samo cijena asfalta vec i rad u toj cijeni, radnici, masine.....
@ovonidjenasvijetnema Pa pitaj izbodaca radova.Cijene su njihove
Samo sredite sve za privatno kino da zasija u punom sjaju
pa tu su ulicu sje*** masine koje su mu pajtosu iz stranke dozidale Inn,pa se pajtosu sredjuje ulica od nasih para,aferim
Too Rale