Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog me ubio ako je normalno da 2 000 ili koliko vec kamiona bez potrebne dnevno ulazi u Sarajve, nesto govore da Brankovic ima tal oko rentanja carine ali zdrav razum nalaze da carina bude van Sarajeve da nas ne truju, saobracaj usporavaju , soferi se pate ...nigdje veze
@lujka Indija za manje napravila raketu i modul koji ce sletjeti na mjesec !
Kako to Euroasfalt samo kvalitetno radi, evo pogledajte drenazu sto su uradili u Gorazdu hehe prije je plavilo 30cm sad 60cm, kvalitet duplo bolji
Jaka fora sto.je star 108 godina.. most 10-15 metara radi se 5 mjeseci.. ne daj boze da je duzi
Fakture ispostaviti FIS-u i Carini . "Njihovi" šleperi su UNIŠTILI most a i cestu.
Austro-ugarska napravila most i stajao 108 godina. I Austro-ugarska ne valja. SDA na vlasti 27 godina. Nije napravila ništa. I valja.
Standardna priča. Ugovore jeftino radove, a kada se počne onda se od jednom otvaraju dodatni radovi vjerovatno skuplji od osnovnog ugovora.
Trebate li zajam? ako vam je banka odbila kredit, mi smo tu da vam pomognemo financijski, sve što sada morate učiniti je da nam pošaljete e-poštu putem adrese ([email protected]) kako bismo dobili vaš instant kredit bilo kojeg iznosa na bilo kojem odredištu. Vaša je sreća naš prioritet. Naziv: Eko banka Naziv tvrtke: ECO BANK E-pošta: [email protected] PRIJAVITE SE ZA BRZI ZAJAM DANAS
Koliko im treba da obnove ovaj mostić od 20-ak metara u onom sistemu su izgradili prugu Šamac-Sarajevo.
@soft.klix al eto nije nam to valjalo
Austrougari i komunisti su za 40 godina izgradili više nego što će ovi ako ih pustimo da vladaju vjekovima, a vladaju već skoro 30 godina. Ili da prepustimo zemlju nekom okupatoru ili da skidamo ovu bagru, nema treće!?
Ovo je sramota vidjeti, obnovili most, uzeli ogromne pare a nisu prosirili za pjesacki prolaz, trebali ste poredati drvene oblice ili srusiti ga skroz a ispred na putu napraviti bingo.
A nisu ostavili trotoar za pjesake!
U blatljivoj faveli zvanoj Sarajlabad a i šire mostovi i tuneli su stariji od Isusa
Kinezi bi ovo napravili za 3 sata.
Bitno je da je EA dobio posao, pa onda neka probija rokove.. fol iskrsli dodatni poslovi, samo da bi se jos ugradili..
Koje godine