{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


VIDEO
/
Saradnja škole i roditelja važna za motivaciju

S
4.3.2011. u 15:48
0
0
Saradnja škole i roditelja važna za motivaciju
0
Djetetu je neophodna motivacija kako bi ostvarilo što bolje rezultate na svim poljima. Motivacija je i jedan od najznačajnijih faktora u školskom životu djeteta. Kako bi se kod djeteta probudio motiv za nastavom, jedan od ključnih uslova je uspostavljanje komunikacije na relaciji nastavnik - roditelj. Koliko je bitna saradnja između škole i roditelja govorimo u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+".


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: