|

VIDEO
/
Kako motivisati djecu da budu što uspješnija

Kako motivisati djecu da budu što uspješnija
0
S
Sarajevo-x.com
23.2.2011. u 09:26
3
komentara
0

dijeljenja
Mehanizmi koji podstiču i pokreću čovjeka na aktivnost u pravcu postizanja ciljeva zovu se motivacija. Motivacija igra veoma značajnu ulogu u razvoju djeteta. Stručnjaci vam u ovom izdanju emisije "Odličan, 5+" otkrivaju na koje se sve načine djeca mogu motivisati kako bi postigla što bolje rezultate u različitim oblastima.


Iako je projekat "Odličan, 5+" u potpunosti u skladu sa usvojenim akcionim planom strategije protiv maloljetničkog prijestupništva Kantona Sarajevo i Federacije BiH, aktivnost pod brojem 1.1-4 priprema afirmativnih odgojno obrazovnih projekata u saradnji sa elektronskim medijima, inicijatori projekta već dvije godine nisu naišli na razumijevanje predstavnika općinskih, gradskih, kantonalnih i federalnih vlasti.

U prevenciji maloljetničke delinkvencije možete pomoći i vi. Saznajte kako na www.odlican5plus.ba.

Pozvani su svi pojedinci, organizacije, NVO, klubovi koji svojim aktivnostima, konceptima i idejama mogu pomoći u borbi protiv maloljetničke delikvencije, da se jave na e-mail [email protected] ili na broj telefona 033 659 808 kako bi bili predstavljeni u okviru rubrike "Primjer za 5+".
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...