Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se i Svajcarskoj udeuzi ovoliko opcina i kanton, prave svemirski brod a kod nas lift
Sreca pa je novi ministar covjek iz struke za razliku od bivseg ministra Filipovica koji je ovo ministarstvo po nalogu SDP tajkuna srozao na nulu.
Ovo je svecanije od trotoara!!!! n0r0d zn0
3 kantona i 3 opcine se moraju udruziti da OBNOVE 6 liftova. OBNOVE A NE DA NABAVE NOVE NA MJESTIMA GDJE TREBA BITI A NEMA.
A sto stanati placaju odrzavanje se trosi bezveze..
Boze dragi sta je postala informacija. normalne stvari koje trebaju nadlezne sluzbe da rade kod nas je to wauuu. Boze dragi bruke i sramote.
@avdo82 a 25 godina od reintegracije. Jad i čemer
Nemojte pupati o necemu sto ne znate. Liftovi su vlasnistvo stanara zgrade i nema tu filozofije, stanarinsu duzni odrzavati i popravljati iste. Zato i jeste vijest. Sta da su se udruzili i popravili lifotve na individualnim objektima, ili poslovnim zgradama u privatnom vlasnistvu? Nema razlike.
HAHAHAHA OJ BAKIRE PLEME TI JEBBEM