Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Doglodaš Pa pasa moj u Doglodima i dole nize prema sarajevskom polju 90% kuca nema dozvolu, isto je tako i u osjeku a lijepo pise da je vodozastitna zona. Izvini sto ovako pisem al to je istina.
daobgda, živi bili pa vidjeli.. uhvatiće nas poplave nespremne, vidjećete..
Prvi de.bil čiji je komentar postavljen za ovaj članak je izgleda pato.loški slučaj za Psihijatrije(@BiH portali). POD HITNO OVJERIT ZDRAVSTVENU KNJIŽICU NA ŠALTERU I PRAVO HOSPITALIZACIJA.
donirajte za e novine
a ja mislio da je kokain bijelo zlato...
Otkud Bošnjacima pravoslavne vjeroispovjesti pravo da dodju na ovaj forum i kritikuju pradjedovsku im naciju Bošnjačku najstariju na Balkanu? Kakvi su to izrodi od ljudi? Odoh da povratim muka mi je..
@@MUHA P.A.P.A.K. MI UZIVAMO U SNIJEGU. A GDJE SI TO TI PA NEMAS SNIJEGA.
na kraju ovaj snijeg ispade suprotno od onoga sto realno jeste drago mi je sto je tako
Opet pada ovo bijelo g.ovno
Samo da repliciram ovom sa prvog posta...sto je rekao da mu je IP adresa obrisana kada je napisao nesto protiv Dodika. Ja sam moj druze nekad na Avazovom portalu napisao komentar u kojem sam dao podrsku srpskom rezimu u BiH i zbog toga ne samo da mi je blokirano postovanje na portalu, vec sam u pp dobio poruku da ce mi poslati policiju na vrata ukoliko nastavim da pisem kao sto pisem... Zamisli? Kao znamo gdje zivis, poslacemo ti policiju na vrata. I ne prdi mi tu o nekom sprskom primitivizmu...stanje u drzavi je katastrofa i to je cinjenica.
Srbin Ma ti si luuuud, taj fazon bratstvo i jedinstvo koriste oni sto vam uzmaju pare Kad bolje skontam Dodik je najbolji prijatelj muslimana, niko nije vise pokrao Srbe nego on
Papkaru, ti stvarno vjeruješ u te gluposti koje valjaš? Kako si samo smiješan tj. bio bi smiješan da nisi odvratni mali genocidaš anadolsko-rumunskog podrijetla
Papak, jesil ti pročitao tu Deklaraciju ili samo ko papagaj ponavljaš fa.šističke četopartizanske parole? Budalo zadojena, reci čiki oink oink
Vas vodja nije trebao pisati Islamsku deklaraciju a uopste je nije trebao pokusavati sprovoditi a sto je naj manje trebao je rusiti teritorijalni integritet Jugoslavije sa protivustavnim(!!!) referendumom. Protivustavno zato sto u ustavnu jasno(!!!) stoji da se sva tri(1, 2, 3) naroda moraju sloziti! Zato mi je drago kada vidim da je ova drzava toliko nefunkcionalna i da se vi gusite i mrznete u snijegu. Realno, ljudi koji razmisljaju tako kao ti i misle da imaju sva prava ovog svijeta i da je argumentacija uvijek na njihovoj strani a da ostali ima da cute, nista drugo nisu zasluzili. Referendum je protiv ustava Republike BiH a JNA je u skladu sa medjunarodnim pravu smjela da brani svoj teritorijanlni integritet i suverenitet! I kad vidim da neko pokusava argumentirati PROTIV(!) medjunarodnog prava onda mi se prosto povraca. Kao da tu sta ima diskutovati. Ne nema, ono je veoma jasno! C-rk-ni u snijegu Turcine!
@Srbine, mislim da ti nisi skroz skonto pricu o bratstvu i jedinstvu. Takodjer, suludo je da vrijedjas turke, pa oni su ti ocevi i praocevi itd.. 500 godina vladavine izmjenilo je genetski kod srpskog naroda, tako da se mozete samo deklarativno zvati Srbi, a ustvari ste turci kao i mi :-) Zasto bjezati od neminovnog, vidis da se EU raspada i sve ce ovo za 30 godina biti Turska unija.
Covjek govori za rjesavanje problema pitke vode, problema suhih rijeka i jezera. Poplave? Poplava je uvijek bilo i bice a ko je kriv ljudima koji prave kuce bilo gdje bez ikakvih papira i saglasnosti vlasti????????? Ko? Oni sami. Pravis kucu na obali budi spreman na najgore jarane, ne cekaj da ti neko lovu da. Haj vozdra.
@MUHA Citat vas vodja: \"Spreman sam žrtvovati mir za suverenu BiH\" Nema smisla s Vama raspravljati. Ko napade Sloveniju, Hrvatsku pa Bosnu i Hercegovinu, sta je trebao nas \"vodja\"(j.b.t. On) da suti i povije rep.