Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko su kupljeni da su prisiljeni iznuđivati napade, praviti jednostrane priloge i dovoditi pjevače u emisiju, opasne gangstere poput Saše Lošića!? Žalosno... I da, NE TRAŽITE DA VAM ZA TO PLAĆAMO PRETPLATU!!
RADITE ŠTA HOĆETE, SAMO NETRAŽITE TA VAM ZA TO PLAĆAMO PRETPLATU. NEVJEROVATNO, KAO DA STE SVI KLONIRANI OD LAGUMŽIJE (slučajnog prolaznika). KOMŠIĆ, HADŽIĆ, OVAJ PAPČIĆ NOVI MINISTAR MAŠIĆ.... A BOGIĆ BOGIĆEVIĆ, PEĆANAC, PRAVI KOMŠIĆ, LAZOVIĆ...NEVALJAJU.
Znate li ko je Av Av Avdo Avdić Pravi ker, cuko , majmun. Šta će raditi kad se ugasi 60sekundi, ko će ga zaposliti onakvog. Govno novinarsko
Ma Avdo Avdic, primjer kulturnog gospodina i novinara profesionalca. Svi ga napadaju i hoce tuci, a on tako divan decko... hahahahaha. Kako vise samo FTV nije sramota da se takve kreature pojavljuju s njihovom akreditacijom u javnosti?!?!!?
FTV je Javna kladionica sa 2 Lota i 2 Binga sedmicno, Nocni program - javno ispijanje alkohola u studiju, mozda bi vise pristajalo ime Javna kuca
zar neko ima obraza da brani Avdića u njegovim ispadima. onaj ko ga brani gori je od njega
FaTaTV
Tako radi intervju sdp tv.