Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Dodik glavati sanja o jednoj državi koja je nastala na Genocidu Vucic se zadovoljno smjeska. Čović i Bake isto izjave jučer za Kosovo (koje je priznalo većina civilizovanog svijeta) ali svi na Baketa skoce. "Kada hoćeš da vidiš ko je na istini, pogledaj gdje idu neprijateljske strelice" Podrška za predsjednika Izetbegovića, iako protiv njega 20 godina vode specijalnu kampanju, on nam iz dana u dan dokazuje da "iver ne pada daleko od klade"
ebo li te predsjednik u cmar onaj retardirani... postavili poluretardiranog debila da nam vodi državu i nakon 7 godina katestrofalnih grešaka ga još podržavate... pa tačno se vidi da niste normalni i da ne zaslužujete bolje od ovoga što imamo...
jos da vam veliki predsjednik objasni kakve to koristi imaju bosna i hercegovina i veliki bosnjaci od njegovog ''nadanja'' da ce priznati kosovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Tako je Bake! Samo lagano i hladne glave. Pišće i vrišće na sve strane, ne pase im sto su i Bosnjaci u igri!!!
Ma šta pričaš levatu?? Pa on nije uopšte rekao da će priznati Kosovo, a oni tako prenijeli... sve je ovo izrežirano u dogovoru sa Srbijom a njihovi mediji već imali spreman materijal za nastup... mora se malo povećati nacionalni naboj pred presudu Mladiću da ne bi neki prosjećan Srbin rekao "uh vidi, mi stvarno počinismo genocid"... a onda će oni vratiti uslugu Bakiru kad njemu bude trebalo... nemojte biti djeca...
Kao sto se postavljaju zastave na BH planinama,tako ce jednog dana da se viori na svakom pedlju Bosne.Nije provokacija,samo ljubav prema domovini :D :) pogledajte video https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koji kreten. On je za to da se prizna Kosovo ali ni slučajno rs ne smije napustiti bih. Još kada bi nam ovaj naš vrli intelektualac objasnio u čemu je razlika između kosova i rs?
mirise na predizborna zakuhavanja i ubiranje poena. Zavadis, pavladas. Sve se nekako desava u isto vrijeme, i istek ugovora, i prohujali miioni, i lazne izjave i nestanak vode i... Jel ovo predizborna kampanja? Haj nemojmo se lozit
Nisam oduševljen Bakirovom izjavom, ali neka je rekao šta god je rekao, makar će ogoliti pravu istinu o odnosu Srbije prema BiH i da vidimo je li dodik priča iz svoje glavuše ili ono što vučić misli. Potpuno podržavam prvi dio top komentara!
Boli Baketa ona stvar...sa mu ko moze..zna sifru od trezora :D
Sebija mu prckala po racunaru, garant
Al ovaj ovaj cojk sebi radi antireklamu pa to nije normalno..Prvo syebe reviziju tuzbe Softic pobjegne sa parama,sad ko fol stisno petlju da kaze nesto muski kad ono opet pusiona..
Samo još jedan dokaz koliki je uspjeh što smo se '92 oslobodili velikosrpskih ralja. Šta mislite kakva bi tek bila reakcija da nam je danas glavni grad Beograd. Suđenje Alija za njake džamahirije bile bi zahebacija naspram onoga šta bi nas danas čekalo. Imamo svoju BiH pa bila ona ko nokat.
Puno vam je bolje sa Sarajevom kao glavnim gradom. Vidi se da ste sretni i ponosni na svoju odluku iz 92.
Dačić, Vulin, pa i Aca bi voljeli da je 92. Ta volja im je na papiru kaoi Memorandum 2, koga ovih dana završavaju. Imaju li uslova da ga ožive? Šta misli BiH populus? Ajde sada!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir je u zadnje vrijeme dokazao da mu inteligencija nije jača strana. Inače bi u svakoj prilici isticao da apsolutno podržava Daytonski mirovni sporazum. Histerija velikosrba i zap. Hercegovaca (otcjepljenje i treći entitet) je usmjerena protiv Daytona. A Dayton je tvrd kao armirani beton! Nasilno mijenjanje Daytona je RASPAD MEDJUNARODNOG PRAVNOG PORETKA!!! Tako nešto MZ nikad neće dozvoliti!
Dayton odgovara nama Bošnjacima jer nas štiti od velikosrpskih ambicija i zapadnohercegovačkih sličnih težnji. Imamo svoj entitet u BiH! Lijepa je naša BiH, ali boga mi, lijepa je i naša Federacija. U njoj su Hrvati naše cvijeće!
ernestalic- taj posao oko trećeg nemože da završe SDA, HDZ i RS stranke. To je posao stranaka građanske BiH opcije! Dejton može da usavrši samo građanska opcija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Bosna i Hercegovina i Sandzak; RS i RS i hajde da ovo zavrsimo vise pa da imamo jednonacionalne drzavice i gotovo!" .. mislim da se u nekim glavama ovako ozbiljno i razmatra. A sto vam ozbiljni udarci na teritorijalni ingegritet Srbije nisu bile sve druge drzave koje su priznale Kosovo? Mislite da Bosnu mozete napasti - PROBAJTE Dzukele!!! Kosovo ce BiH priznati i tacka kao sto ce i Srbija!
zašto bosnjaci haluciniraju o sandzaku, to kao Slovenci o Trstu LOL
Taman pomislim evo ga nasao je muda konacno... kd ono lazna vijest
Treba da se izvinu Izetbegovicu i Bosnjacima. Ove Srbe treba cijepiti protiv bjesnila
Stalno im neko montira. I njemu i Sebiji. Jadnicak :( Da skupimo koju marku raja? Dzabana iz inostranstva presulila.
njima montira, hadzipremijera napada, a mi svi donji. Nesto ovdje ne stima.
Srbijanski 😂😂😂 Telad nepismena.
zar treba veca anti-kampanja, covjek za tuzbu sazoce sve od bosnjaka sto valja u vijecnicu i slaze ih u oci i to se za par dana ispostavi. o lazi i 100 hiljada mjesta da ne govorim, nikad nista za svoj narod nije uradio..lazem, jest donirao daske za satorsko naselje raji iz konjevic polja pred OHR-om
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1007479 Evo jos jedne lazne...samo sincina istinu zbori.