Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovi pjesaci ko muhe bez glave pretrcavaju gdje stignu, ne gledaju, prelaze preko crvenog, guraju se između auta, kultura pjesaka i vozaca na nuli
@norodznosdafocca suti bolan. zgazit ce te ovaj. ja bih tebe za predsjednika :)
gdje si Rastoderu nisam te prepoznao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A i ovi pješaci ovaj pješački shvate preozbiljno xD
ja sad samo hodam pored lokvi u kabanici i brojeve tablica zapisujem
Prije par dana izlazi zena iz socijalnog i pravo na cestu. Prelazi traku koja skrece desno, pa tri prema Ilidzi, zatim traku koja skrece lijevo, onda dvije tramvajske pruge i tri trake prema gradu. Pjesaki prelaz udaljen nekih 20-ak metara - NEVJEROVATNO. Ne da je treba kazniti nego u zatvor strpati
Inace je pravilo da kad pjesak dodje na pjesacki prelaz da mora da saceka ostale ucesnike u saobracaju da prodju. Ne smije se tako vidis zebru i poleti. Moras sacekat pustit audija, golfa i ostalu raju da prodju, pa onda ti.
imali neka statistika koliko je vozaca kaznjeno zbog brze voznje, pjesaka koji prelaze van pjesackog prelaza?
kada u sarajvu ili tuzli neko skoci.. puni su komentari....a u b.luci , bez komentara.
pjesaci su tromi pjesaci su spori zato ih obori
ukinuti kategoriju "pješak".... šta ima pješačiti koji klinac u ovoj eri automobila?!
ne znam se sta je gore biti u sarajevu......ili pjesak ili vozac...........otvorim 16 ociju kada dodjem..samo da bez ogrebotine odem (na autu ili na sebi)
sreca u nesreci blizu hitna...
I baš na pješačkom...
Sreća u nesreći : pored Hitne pomoći
svakodnevnica...