Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja samo zelim da nas drzava voli kao što mi nju volimo i da asfaltira ceste, da se vozimo ko ljudi a ne ko krompir.
Sarajevske kamikaze.
Prije 1h na sred pješačkog prelaza u Alpašinoj do Sutjeske,istina "samo" okrznuo čovjeka starijeg koji je pao i prije pada napravio strašnu piruetu vrijednu pohvale.Malo šale,jer čovjek je ipak dobro prošao kako je moglo biti.Na sred pješačkog prelaza
Da nije naletio na rupu u otesu, to je blizu
Prestigao me a onda samo u dimu se zabio u ogradu...ovaj sto sam ga prevezao je ok za ostale ne znam
prosao u trenutku kad se nesreca dogodila. strasan udarac. iza toga nailazi 50 auta svi voze bar stoju. u roku od 5 minuta sve izblokirano. blicam da smanje brzinu jbt niko nista....
cesta smrti, asfalt je u ocajnom stanju, niko ne zeli da vozi desnom trakom, a ako vozis lijevom i po ogranicenju eto onih ludjaka sa 150km/h koji ti blicaku i koji te tjeraju u "makadamsku traku"
eglembeglem Predpostavljam da si vozio u suprotnoj traci (onoj koja ide prema Blazuju) jer kazes da si blicao da samnje brzinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JARANE ŠTO BRZO VOZITE PUSTI KONJE ČUVAJ GLAVU. JA KAD SE NADEREM RAKIJE UVJEK IDEM PJEŠE KUČI AKO JE MOGNEM NAČ A KAD NE NADŽEM JARANE SPAVAM U ONOJ KOJU NADŽEM JARANE MOJ.
Tolstoje brate, vidim ja da si ti i sad pod dozom rakijetine. Nije mi samo jasno kad ne možeš potrefiti kuću, kako potrefi tastaturu da nam ovako lijepo štivo otipkaš.....pozdrav i dabogda rakijetinu derao još 100 godina.
Kako ti ne pogines otac te je*o glupi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vozac na aparatima
Opet ova kriticna cesta pa sta je ovo jarane moj
Nije to ništa, navečer jedna dionica te brze ceste je u potpunom mraku radi jebenih jagoda i malina koje čovjek uzgaja..lafo pravi se nešto, 3 godine zaredom od Maja pa do možda Oktobra nema struje! Kaže elektroprivreda "nije u njihovoj nadležnosti,kod njega je sat" haha,grohotom se smijem..
Nije stvar ceste nego vozaca. Prolazim ovuda bas cesto i jos nijednom nisam ni najmanjih problema imao, a iskreno znam nekada malo i brze ici (opet u granicama normale). Fazon je kad se idiot zaleti k'o da je na autoputu a jucer polozio.