Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se do koga je to. I kad neko kaze; tko vam je kriv kad glasate za iste? Bez direktne intervencije vanjskog faktora nema ovdje ni d od demokratije.
ovo ce biti, sve u svemu, smijurija od izbora
Oko 50% prijavljenih za predstojece izbore su iz Srbije i Hrvatske. Ne bi bio problem da su to ljudi koji su u posljednje vrijeme otisli iz BiH, pa cak i od rata naovamo, medjutim Zlodik i Dragisa Covic su u evidenciju uvrstili i masu Srba i Hrvata koji nemaju veze sa Bosnom i Hercegovinom. Sramota koliko ce pokrasti na izborima.
Što nas ima mašala.
Povećala se dijaspora. Znak da je uteko iz ove zemlje ko je mogao a usput i familiju poveo.
Jedina koja u novom sazivu CIK nema svoga clana je SDA. SDA se odrekla svog clana iz razloga da Dodikov Covicev star CIK bude SRUŠEN. BRAVO SDA☝️
@dunjalucki hajde nam nabroj clanove i stranke iz kojih dolaze
Znanu vladajući ta to, niko ne radi na svoju ruku a i oni koji rade takve kriminalne radnje imaju pomoć iz institucija