Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljine, Poljine, Poljine!!!
Toranj, Toranj, Toranj, Toranj!
I ja cu ako ces i ti. Ho's svega ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Napokon da se pali LOPOVSKO a ne NASE! POLJINE, POLJINE
Hrabri neki ljudi, ove palikuće. Staviti kapuljašu na glavu, fantomku i zapalit tužu kuću! Ma svaka čast! To sigurno vrijedi gomilu lajkova.Kad sam imao 21 godinu hrabrim smo smatrali neke druge poduhvate, prema nekim spodobama koje su rušile državu. A ovi klinci što sada pale grad su bili u podrumima, mami u krilu. Fuj, u kakvu su gamad izrasli! Jadni će ostati cijeli svoj život.
Poludile nacionaliste, tresu im se guzice i fotelje, pa svasta pricaju...Dovoljno ste uzeli love, vrijeme je da idete... http://www.youtube.com/watch?v=PkTX5qG-4S0
Gori Sanjin i njegova wikendica..gori on i njegova ženica..gamad
najbolji potez ^^
VRIJEME JE ZA POLJINE ! TU LEZE NASE PARE ! PARE NASE DJECE ! NAROD POCINJE SA NAPLATOM RACUNA NA KOJIMA JE NJIHOV POTPIS ! BRANKOVICU, JE L' SVE PO ZAKONU ? http://www.youtube.com/watch?v=8036NlrRgas SHARE !
ovo je dobra vijest
SAMO IH RUŠITI, NEMA STANJA! SAD ILI NIKAD, NJIH TEK BOLI KAD IM PO DZEPU UDARIS! RUSIMO DO KRAJU SVU MAFIJU, BILI SDA, SDP, SBB, AŽŽŽ..! NEBITNO, NASE PARE KRADU, DA SU TO MORALI VLASTITI "SPOSOBNOSTIMA" NE BI NA SMETLJISTU MOGLI RADITI. RUSIMO IH!
http://www.youtube.com/watch?v=Bfexgp4NJjg
Hihiihihi.
BRAVO za krajisnike, tako se to radi. Nema potrebe dirati drzavnu imovinu nego se uputiti prema kucama i vilama kriminalaca koji su ih napravili od nasih para. Svi na ulice, prema kucama i vilama krenuti, polupati kriminalcima domove i izvrnuti auta pa da vidimo kako ce onda razmisljati.
ma kakvo paljenje! Treba ih smijeniti i oduzeti nelegalno stecenu imovinu koja se kasnije proda i novac se koristi za gradjane..zasto unistavati!?
jašta, dođe nova bagra i haj ti oduzmi... opet i njima valja otimat
Ne paliti ,prvo tražiti brzoi spitivanje porijekla imovine pa to nacionalizirati a tek kad se svi naćini da ta imovina postane državna iscrpe onda ako treba i palit.
neka !
Kako došlo tako i otišlo.I onako nisi platio poez na dobit 30 god, znači sagrađena od lopovluka.
Mislim da je ovo jedina pravda!Sud nece protiv njih jer su ih oni i postavili!DaBogda i mi u Travniku ovo docekali!