Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste provjerili da su se samo Hrvati kupali?Ljudima drugih nacionalnosti je bilo hladno?
Ovi iz Sanskoga Mosta mogu skakat sa sanskoga mosta u Sanu....:)
Ja sam od ovog vremena bolesna! :(
nisu samo Hrvati u Neumu! ima i 26 muslimana inače,istina je kupali smo se :D
Hvala klix sto ste me obavjestili o temperaturi u SM inace bi izasao u jakni jer je vrijeme naizgled tako tmurno.
Kako znate da smo se kupali?
Evo mi vratili drva šumarstvu, nema zime, nema potrebe da ložimo..
Igramo se sa prirodom.Pa se onda ona malo poigra sa nama.Al kad se ona igra sa nama,eto uragana,cunamija i sličnih pojava:Zar ne zabrinjava vijet,od prije dvije tri godine,da su se u JAdranu pojavile neke vrste riba koje žive samo u tropskim morima.Zabrinjavajuće:
dobro je,moze se dvoguza napolju piti :)
Ne znam za Dalmoše i Neumljane, ali ovdje u Zagrebu taman počela kiša opet...
Vratilo se proljece al do veceras
SANSKI MOOOOOOOOOOOOST
evo ja bas prije 40 minuta izasao iz Save blizu Zagreba malo me zaje.avala jaka struja, ipak iz Slovenije dolazi malo veci vodeni val pih, samo o dalmosima i moru izvjestavate zahtjevam intervju s novinarima klix.ba
E to mi se svidja \"Dnevna temperatura od 18 do 27°C. \" Samo nek nije zima, mrzim zimu
Gradačac je u zadnje dvije godine jedan od najtoplijih gradova. Ljetos je često temp. bila veća od one u Neumu. Valja iskoristiti ovo lijepo vrijeme za šetnju čaršijom :)