Komentari (365)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODGOVORNOST... OSTAVKE.... OTKAZI...
Nemoj tako , pa nije momak kriv nego sta su njih 2 radile na pjesackom i to je zeleno bilo upaljeno????
Ciji ce rodjak zaplakati.. i ostat bez posla 👀
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
KOLEKTIVNO POLICIJA JEDNA VELIKA RUPA, JEDINO SPOSOBNI DA NAS PISU ZA POZICIJE, VEZANJE ITD A NAVECE SU NA KAFICAMA I KLADIONICAMA !
ACAB
Granicar zakljucio da je FIN momak xD iz jedne fine porodice cij je otac fin covjek xD
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav mix na fotografiji... Mix Marlona Branda, Slobodana Miloševića, Leonarda DiCapria i Jasmina Sefića.
...ala je ovo priopćenje šuplje. i to ko staro sito. da su obaviješteni, i da su svjesno jatakovali njegovom prolasku, nebi ga evidentirali prilikom prolaska, i time sebi svezali belaj zavrat. kilerov babo je jasno znao da je potraga ograničena na ks, da mup rs pojma nema, kao ni granična policija. babo ima insajdera u mup ks, koji je svjesno kasnio sa obavještavanjem ostalih agencija.
Ja države i govana. Ne zna se ni ko pije ni ko plaća. Svako je svakog obavjestio (brigo moja pređi na drugoga) i na kraju imbecil pobježe. BRAVO!!!
Reći ću vam nešto: Sad svi lažu jer ovaj put slute da bi moglo biti potezanja odgovornosti. Portal prosipa i provjerene i neprovjerene informacije, a čitatelji luduju.Jadni ljudi kojima je nesposobnosti i jada preko glave nemaju načina da jasno kažu kako i m je dosta. Ovo definitivno nije normalna zemlja, niti je iko u njoj naoposo. Kako će vam Bog/Allah dati kad ste naopaki od jutra do noći?
evo ja sam otišao iz BiH,ali ko ce te sa našim papirima,niko!! dosta mi je nepravde i jada,iz dana u dan,volim Bosnu više nego ista,ali tu je 20% normalnog svijeta, ostalo je smeće
@normala99 Jarane ovo je ludnica. Sad će svi odgovorni da čuvaju svoju gu.zu a mediji sipaju po partijskim neprijateljima. Raja napaljena. Svi preduslovi za pakao su tu.
do vikenda je u prdekani..
ovo je samp pljuvanje u lice onim debilima koji jos uvijek kontaju da je ova nakarada država. ovo nije država nego k*rac od ovce i na njemu zvonce
...smeće od države
apelujem na klix da skloni kockastu glavu sa naslovnice.. ne mogu ga gledat kolko je odvratan... hvalaa
Samo SDA, u raspadu je snaga...
--- Sefić je napustio BiH u 6:36, informaciju o prelasku granice Sefića dosatvljena tužilaštvu u 13.30 sati Međutim, Halilović tvrdi da je zvanični akt iz GP BiH u MUP KS faksom stigao u 18:30, a iza 21 sat javnosti je saopćeno da je Sefić napustio BiH. Ova se informacija slaže sa izjavom tužiteljice da je ona obavijestil graničnu službu a ne kako je i nju lažno obavijestila POLICIJA ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=29681
RADI SDA hobotnica svoj posao !
I eto toliko o našoj policiji. Trebalo im je 10 sati da obavjeste granicnu policiju da se ovaj balvan traži i da mu ponište pasoš. Bravo policijo!
DA BILA JE OBAVIJEŠTENA ČIM JE UBICA DOJAVIO SARAJEVSKOJ POLICIJI DA BEZ PREBLEMA NAPUSTIO BIH :((((( Užasnust sam lažima skupine kriminalaca koja se naziva Policija KS te njihovih PR kao na primjer KLIX u ovom slućaju. NAŽALOST NIJE KLIX JEDINI ČITAV SE RED UHVATIO DA LAŽE SNAŽNO; DINAMIČNO i UBJEDLJIVO !! Dabogda vam isti VAŠU DJECU GAZILI LAŽOVI !
---- Sanjin Sefić prešao granicu iako je Granična policija BiH bila obaviještena da se za njim traga
Ako se ne ubije, naci ce se zivotinja. Tada ga kazniti duplo tj. dozivotno. Mada, kakva je nakaradna drzava, kazniti ce ga na par godina kao Semira Rastodera koji se, unatoc kazni, slobodno seta ulicama Sarajeva i mozda sutra pocini jos koje ubistvo.
Nisam ga nikad prije vidio,a baš sam ga ovakvog zamislio .
Volio bi te iste granicne vidjeti da im je njihovo dijete zgazio, pa pobjegao na neki granicni. Hebes mi sve ako ne bi otisao kolegu odlezati!