Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIJE VIJEST KLIXU DA SU NA DANAŠNJI DAN PRIJE 28 godina SRBSKI MONSTRUMI i VRS, tvorci genocidnog entiteta POČINILI GENOCID nad 224 civila – logoraša logora Trnopolje, Omarska i Keraterm nad ponorom Korićanskih stijena KOJIBSU UBIJENI I BAČENI SA STIJENE VISINE PREKO 200m
SDA podvala, ko Komšić!
Ova Sanja Renic svi znamo da ne moze nikako pobijediti, ali je nas SDA trojanski konjiic da uzme glasove Fujdi Kasumovicu. Mudar potez SDA u Zenici. Znaci, Sanja je prava mjera za postizanje SDA cilja, a to je ponovo vracanje Grada Zenice u okrilje SDA stranke. Hvala Sanji na prihvatanju kandidature.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Previse kandidata u carsiji. Dok se ruralni dio dijeli na dva. Fudo i SDA. Tako da je faktički nemoguce da neko od carsijskih kandidata pobjedi jer ih ima 5 koji ciljaju na istu grupu. Skelic, Britvar, Renic, Isak..van urbanog dijela od 80 000 zivi jos 40 000 ljudi gdje je izlaznost 80% tu se odlucuju izbori.
Isak je najruralniji od ruralnih, seljastija stranka od sda bgte haha
Ona je i u Zenici izlazila na binu kad joj Boris napiše što če reći i tad je kotirala dobro a sad je N U L A
Dok ti je Boris Britvar bio sufler i vrijedila si nešto sad si nitko i ništa bez veze si
Prava milfara.
ima li još neko u Ze-do kantonu osim Sanje u Našoj stranci
BRAVO. Izvjezbali smo se i mi iz SDA u politici dovodjenja podobnih i porucenih kandidata na izborima. Ova Sanja Renic svi znamo da ne moze nikako pobijediti, ali je nas SDA trojanski konjiic da uzme glasove Fujdi Kasumovicu. Mudar potez SDA u Zenici. Znaci, Sanja je prava mjera za postizanje SDA cilja, a to je ponovo vracanje Grada Zenice u okrilje SDA stranke. Hvala Sanji na prihvatanju kandidature. Ovako smo i u Tuzli podmetnuli srpkinjiu Mirjanu da umanji glasove Jasminu Imamovicu. Bravo
Ovaj zadnji sa slike ispod je bio uhapsen prosle godine koliko se ja sjecam, i to su poprilicno teske optuzbe bile. A Sanja nasa je konobarica koja jedino zna laprdati i pozivati se na pokojnog tatu, koji jeste fudbalska legenda, ali od toga niko ne moze zivjeti.
@mkaomiki To je momak koji ne da ne bi mrava zgazio, nego je cijenjeni humanista i covjek koji je pomogao svakome ko mu se obratio. Cijeli zivot je medicinar i carsija ga zna po tome, koga god da pitas ovako ce ti reci, a ti ne znam odakle si iz Zenice sigurno nisi jer ovakvu provalu i optuzbu napisati je fuj, a da pritome ne das dokaz neki i jos se krijes iza nekog *miki" imena. Optuzivati nekoga na takvom osnovu bez dokaza i argumenata je krivicno djelo, cisto da znas.
BRAVO. Izvjezbali smo se i mi iz SDA u politici dovodjenja podobnih i porucenih kandidata na izborima. Ova Sanja Renic svi znamo da ne moze nikako pobijediti, ali je nas SDA trojanski konjiic da uzme glasove Fujdi Kasumovicu. Mudar potez SDA u Zenici. Znaci, Sanja je prava mjera za postizanje SDA cilja, a to je ponovo vracanje Grada Zenice u okrilje SDA stranke. Hvala Sanji na prihvatanju kandidature.
@SnagaNaroda3 Kao i ona babetina u Tuzli koju je predložila Naša Stranka. Samo tako pomažu SDA
Po meni previse kandidata stranaka opozicije ili neovisnih u borbi protiv Fude ili SDA hobotnice...neko radi za nekoga...Sanja je fina, kćerka poznatog nogometaša Alojza Renića, ne sumnjam u nju
Taktika Naše Stranke: "Zauzimamo mjesta gdje su Bošnjaci većina i kandidujemo samo Ne-Bošnjake". Drago mi je da je tako jer kada svi njihovi kandidati popushe na izborima bit će svjesni da su im Bošnjaci poslali poruku
@glembo Hahaha pa kako nisi svjestan da to širenje samo pomaže i jača SDA jer svaka konkurencija Fudi, Imamoviću i ostalim mjestima gdje SDA ne vlada dovodi do podjele anti-SDA glasova. Kakvo kmečanje? Svaki SDAovac bi vam se trebao zahvaliti na kandiduri protiv Kasumovića, Jasmina i ostalih
odakle je ova ispuzala
Dakle Naša Stranka u Tuzli je kandidovala Srpkinju, a u Zenici Hrvaticu. Svaka čast, koga ćete u Banja Luci i Lištici? A da, tamo vas i nema.
@escobar_ Sanja je dijete Zenice,..meni svejedno da li je Hrvatica, Srpkinja, Bošnjakinja ili Romkinja.
@escobar_ Ne žele i neće kandidovati jer im je cilj zauzeti gradove gdje su Bošnjaci većina tako da budu u cijeloj BiH načelnici i gradonačelnici Srbi i Hrvati. Ne sekiraj se, Bošnjaci će im poslati poruku na izborima da nisu naivni kao što misli, neće niko od njih postići velik rezultat na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auu evo ga i zvanicno: Sanja radi za interese SDA! Znaci fuj! Necu vise na izbore nikad!
@gurabijaa Ne samo Sanja, i Boris je isti nivo. Fol poštenje i rad a vamo imal sta za neme
Sanja je najbolja opcija trenutno. "Favoritima" su se glave previše usijale da bi mogli racionalno razmišljati