Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je rekla da sledeće sankcije idu prema FBiH,nadamo se da će Sebija,Fadil i ostali biti pod sankcijama .
to su ti muslimani , na koje se ja poserem ! crkli dok sve nisu unistili, mnoge sam lopove , mafijase...poznavao ali ni jedan nije krao na ljekovima , cak mnogi kada se vrate sa "puta" kupe komsiluku lijekove i drva ili sta vec kome treba...sirco balijska pogana
Da je država i tužilaštvo kako treba davno bi biži u zatvoru, ne samo za milionske pljačke države nego za svjesno ubistvo pacijenata
Hahaha čuj naveo nju a ona demantovala, pa jok nego će priznati, ja ne znam do kada će ova farsa trajati, i debilu je jasno sve, Fadil je pljačkaroš naroda a pomagači su tu.
Svjedok Marić je olako primio krivicu na sebe kao da se za to ne odgovara. Kao da je dobro plaćen da Fadila ili nekog drugog pokrije. Iako je zvučalo bombastično, njegovo svjedočenje je sumnjivo.
Dogovor SDA i HDZ da se sakrije Sebija i sve svali na Fikreta. Čuj, još 200 respiratora je planirano da se naruči. Da se malo podeblja.
Gledaj seljacica
kako stvari stoje jos cemo se mi njima izvinuti i medalje podijeliti ...
Halo pa oni se zajebavaju, jeli milion i nesto ili 3, 9.. Ma gdje je rest do 10 miliona ljudi?Nevjerovatno...
Lepo , lepo , 9 od 10 postova dolazi odakle vetar puse . A znamo svi odakle puse . Pozdrav iz ambasade USA . Zabelezeni ste svi . Dzaba VPN .
Fahro spašava Sebiju
Na kraju sudjena ce nestati kljucni dokazni dokumenti u sudu
koje ono godine zapoce ove farsa
Puštajte ih više, kad su Njokoviću dozvolili bez vakcine, imaju i ovi pravo da se izvuku. Iste metode, ista sredstva, ishod poznat. 'Nije bilo dokaza'... 'Navodi osporeni'... 'Hodžić i Novalić oslobođeni svih optužbi...' (uzgred, šta je sa onim bilmezom Solakom?)
forto je u pravu vala ,seljak sisao u grad kara ne vadi
Sunce ti j...koja je ovo tragikomedija
Uzalud demantiras, zeljeli ste na lijekovima zaraditi BAGRO. U Zenicu kada podjem ja...