Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati konju glavu hanaa
Jaoooo recite :" Waoooooo" kakva novina. Bas ste za mustuluka 😎
Jel došla voda u Džalalabadu ?
ne mozes vukojebinu sanirat nikako
Kaže frajer iz Nevesinja ili Kalinovika gdje lisica nosi poštu.
@BordoBereliler dodji u Sarajevu mmaicu ti natakarim seljacku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Padao obicni snijeg koji je izazvao probleme u isporuci el. energije. Nevjerovatno. A jos smijesnije je haos na cestama, zastoji, kolapsi. Biscani ne ciste ispred svojih vrata, kamoli ceste.
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi)