Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze ovakav lik proizvesti "pozitivan damar" Davno je babuka rekao; ako ću ja biti heroj samo među muslimanima, ja onda neću da budem takav heroj, ali ako ću ja biti heroj među svim Sarajlijama, meni će biti drago. da budem takav”
Ovaj došao da politizira i uništi proteste a budale to ne vide. Udrite to go*** prvo.
sljedeće sedmice ako se pojavi za govornicom i hoćemo ga izdevetati!
85% građana koji su jučer izašli na proteste nije želio tebe da sluša i da gleda, a pogotovo te ne želi u jednoj od fotelja poslije oktobra. Zato ovi momci koji su organizaciono i tehnički iznijeli jučerašnji protest u Sarajevu, nek ne očekuju da će im se ljudi vratiti na sljedeće okupljanje dok ne uklone ovog oportunistu i ugnjetavača ljudskih prava!!!!
Dok ovaj stvor bude na celu protesta tesko da ce iko normalan stati uz njega.
Do kad cemo tabanat cesto i slusat ove pravednike kako trube jedno te isto. Ja ne znam kako se ovaj grad odbranio u ratu, jesu hodali mirno po gradu ili se neko borio? Stid me sopstvenog naroda. Mi smo samo dobri za duboke penetracije i topovskog mesa. Kukavice jadne.
Nek je on pustio bradu i damu je u naslo stranke pro vjera. jadna majko jadnijeh svatova i ovaj da vodi nekoga??? Ne bih mu ni svog cuku povjerio.
Totalno pogrešan čovjek za ove proteste. Molim te, Musa , ne uzimaj više megafon!
Kako Musa dere jarca!
Ako ovaj vidi proteste neka hvala
Samo zajedno svi narodi u BiH možemo i moramo.Jer političarima najviše odgovara što nas zavađaju pokažimo im zube jer ovo je Bosna i Hercegovina druge države nemamo.
E moj musa odakle su tebe izvukli. Iskoristili Murisa Memica vide vise ne prolazi, a za malo dzanu su se usutili pa sad tebe izvukli. Smijesni likovi
Jos jedan uhljup koji jase na narodnom protestu u zelji da postane drzavno placeni uhljup.
ooo hafzi NIP-ovac
Jedina pozitiva bi bila da su ovi radikali u zatvoru. J... cijene i sve, al da se narod okuplja oko fasite, e to je za zabrinuti se.
U Novom Pazaru? Ja kolko znam ti si iz Pazar
Ostili smo derpase pola sarajeva , da vidis kako damaraju , hajmo derpasi svi dislike :)
u boj u boj za narod svooojj