Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sanela je Scepina starleta...
Sanela je seljancura Sandzacka i to nije iz , nego od Sjenice. Idi Sanela sisaj kravu. 🐄🐄🐄
Slusal te Karabeg
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sram da te bude Cikotiću, FUJ !
Bravo Sanela. Puna podrška.
SaNla, ne ljuti se...ti si jedina sexy u svemu tome sa svojim bmweichem...
Ko o cemu ona o.........
Imas dobre usne za puš.nj.
Podrska za Sanelu....
Tako je kad te ulovi klimaks pa se šokiraš kada se priča o seksu a dole presušilo. Jadna ti a toliko si to voljela.
Ovaj Selmo nije dobar,pobjesnio
Ma ovaj je lik prolupao
Ti i On isto mozga inate I tebi i njemu od 92-96 svaka cast a ostatak zivota bolje da i nemate biografije. On trazio sponzora za skolovanje a ti za shoppinga
Hebo majku ima vise plastike u sebi nego moj golf 🤣🤣🤣🤣
Najljepse cestitke Komandantu Selmi Cikoticu na izboru za Ministra sigurnosti i znamo da ces ti odlicno obavljati tu svoju povjerenu duznist kao i sve do sada sto si pametno, mudro i dostojanstveno obavljao. Kao sto znamo Selmo Cikotic je veoma obrazovan covjek PROFESOR, DOKTOR NAUKA, te ce kao veoma kompetentan covjek moci adekvatno odgovoriti svim izazovima pa i migrantskoj krizi. Sretno Selmo i da nasu drzavu zastitis od svih potencijalnih ugrozavanja.
Da li Fahro nju karindža
joj Ove
Nedzadova stara penetratorka 🎉🎉☝️☝️🎉🎉🎉
U potpunosti se slažem sa Sanelom, svaka čast.