Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijetko odvratna faca, bez obzira na temu! :/
@archi_a 116 like za ovaj odvratan komentar ..porazavajuce
Fafaj ga bahrudine...ti nisi nista bolji od cetnika I ustasa :)
Svaka čast Putinu on je takve teme zabranio za narednih 100 godina. Toga je uvijek bilo, ali na sva zvona iznositi svoju intimu??? Eto zapadnog napretka, slikovnice još, djeci filovati mozak. Sve vam sada može biti jasno ko vodi EU. Umjesto posla, mladost odlazi, krasno nam spakovaše vrli zapad. Izumiremo svi na ovim prostorima, a teme ovake su bitne, bolesno!!!
Ti si zavrsila samo osnovnu skolu.posla si u petu gimnaziju koju si u prvoj godini napustila jer si bila tuka od ucenika pa se pitam kako dodje do novinarstva.fuj.
Dobro Jutro BiH. Ovi svi ljudi što šire govor mržnje i homofobiju jasno projektuju nezadovoljstvo vlastitim životima na LGBT populaciju.
I policija treba da ima mozak i da zna gdje je mjera zdravog razuma, i gdje prestaje da bude glupi tupi instrument kojim nagori od nas a koji su dosli na vlast, gaze i obezvrjedjuju svoj narod!
Samo gledaju da sto vise zasmrde, ko prokletinje citav sistem! I ako treba da nam udje u naviku, pa da i za ostale stvari samo izlazimo, kao i gradjani Kruscice sto su hvala Bogu sacuvali svoju rijeku, iako ih je policija pendrecima zene po glavi mlatila - nasa policija. "nasa" policija.
Izac moj sarajlijo i bosnjo, iz svih gradova, pa sacuvat nas ko oni u Kruscici svoju rijeku i mi svoju avliju, od ovih aveta - ne dat im mrdnut. Ako krenu, ugazati ih, al prvo pokusat mirno. Ako krene policija i njih ugazat. Ako krenu sa strane doslje, i njih ugazat. Pa i ovoj nasoj patnji i tegobama, ima mjera kolko mozemo trpit.
Trebali bi mondeni Sarajlije izici na ulice i podrzati ovu ,,manjinu''... a da se odrzava filmski festival ushiceno bi o tome pricali i hvalili se kako su svjetska metropola blablabla...pa eto vam prilike ,pokazite da ste uz gejeve i njihovu djecu :)
najjača je bila kad je izvještavala pa ne zna reći R "izvještava Sanela Puašović"
Čuj "ima izać". Zaboravili ste ubaciti ima i ući . Gadurine odvratne . Dosta nam je ove sirotinje i bijede i mizerije još vas 15-tak papaka se diglo i država čitava na nogama. Žao mi onih starih što su pomrli , stari hodza hadzija djedova i nana . Jer dok je njih bilo ovoga nije ni na kraj pameti bilo. E Bosno moja stara fališ mi kao majka i otac. Ov nam je bosna zla maćeha.
Pozivam nas normalne na kontra paradu ponosa . Valjda i mozemo imati svoju paradu ili mozda mi nismo normalni ako smo musko zenski par.
@Kralj123 ito na isti dan.
A ko su nam na vlasti😂😂😂, kazu bit ce bolje.
Dok je vas sa takvim razmisljanjem nema nama napred, to sto zagovarate je propast i bit ce nam propast.
Jeste, haj eto i njihova. Ali koji k**** moraju na ulice izlaziti?
Ovo ona glupaca sto je Dodika zalila jer su zvizdali
zaprdi joj kakav crnac, neka krava paradira ngdje na pasnjaku mozda je primjeti Megle i milkos
Što je gospodin Cvijanović u RS-u, to je ova krava s kobiljom glavom kod nas