Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papanka
@šefica Sigurno zena skolovana i sposobna, a prije svega pozitivna osoba. Sanela cestitke
@šefica hahha, garant si sama papanka pa misliš i o ovoj dami isto. Nisi joj ni do koljena
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nije da je Efendic nesto pozitivan, daleko od toga, ali realno bez problema ce biti izabran. Idi bona kuci ne sramoti se
"Ne znam da li Semir Efendić može biti dostojan protukandidat meni. Ove riječi Praševićke sve govore. Možda ti nije dostojan što ti nije dao da uzmeš milione za zemlju gdje se pravila benzizska pumpa u Švrakinu. Efendić takve pod pazuhom nosi i radi posao. Stvarno su svi kandidati smješni za njegove rezultate i energiju koju ima. Kako bi naš narod rekao: NE MIJENJAJ TIM I TRENERA KOJI POBJEĐUJE!
Bravo SBB, bravo Sanela. Samo naprijed.
Pametna, ambiciozna i poštena. Apsolutno zasluženo, sretno.
Svaka čast, pametan izbor. Samo naprijed i sretno.
Odličan izbor, bravo Sanela. 👏👏
Popuši ćeš ga i to kvalitetno sa oblizivanjem nakon!!! Buduci da ti to nije strano nece ti teško pasti !!!
Gospodja je živjela i u općini Novo Sarajevo, neposredno poslije rata. Kao "zaslužne" novinarke, ona I Midheta Kurspahic, dobile su da rade nadogradnju u ul. Grbavicka. Nemam ništa protiv da bude kandidat na lokalnim izborima, neka se takmiči, samo neka ne laže, u maniru većine politicara.
Ona da je bila dobra novinarka, nebi ulazila u politiku
Ha ha ha, što me nasmija. Tragikomedija.
polovnjača
Ma daj bona Sanela -šta od onake novinarke učini SBB. Sanela - moj Vam je savjet. Posvetite se vlastitom životu. Možeš ti barem uspjeti bez stranke. Mnogo te SBB forsira, a i sama vidiš da je to brod koji tone
Bravo Sanela, razbucaj ih sve
Bi li onda niknula pumpa? Joj novinara ej, pa sto ih ne rešetate, ne moraju valjda svi tekstovi bit promo?
Tugo moja 😂😂😂😂😂
Ja bih je Praš’o, a i Gadžo...