Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super napokon da i mi imamo normalnu tv stanicu...
ih kako ga je nekad Sanelica znala fino oblanjat, i sad me jeza podilazi kad se sjetim.
SANELA OTVORI LUDNICU LJEČI OVE LUĐAKE NAJBOLJI BIZNIS U BIH
Ko ce najvise para od pretplate da mazne, to je treci padez, po Vuku.
Umotane na Al Jaziru, a eb.acice kod ove, za svakog po nesto. Bakiraga za penzionere i mladjahnu dijasporu nadahnutu politikom.
hehehehehehe..ne za par godina,nego vec vode..joj,ima li veceg primitivizma od guznocrijevačkog bliskoiStočnog ?!
Na onoj tv Hajat imas i toga...a koga briga, nek otvara ko god hoce i moze. Nego, kako se oni finansiraju? Da li bas samo od reklama?
HE HE HE HE HEHEEEEEEEEEEEEEEEE KAKO VOLIM OVE MUJICE KAD SE UFURAJU DA SU NEKO I NESTO A NEMA VECE FUKARE I BIJEDE SVE DO BLISKOG ISTOKA I BRACE IM PALESTINACA. ZA VAS MI JE MODERNA TELEVIZIJA PAS VAM M.... PREDVIDJAM DA CE ZA PAR GODINA DNEVNIKE VODITI ZAMOTANE BULE. KO SMIJE DA SE KLADI?
$$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ TEKBIR ZASTAVI SRPSKOJ TURCI POKLONITE SE IL UKLONITE
SA AL JAZIROM I TVOJOM TEEVIZIJOM \" SEHER SARAJEVO \" CE BIT METROPOLA MEDIJA U REGIJI I EVROPI!!!!
NAPRIJED SANELA, SVAKA CAST, PONOS BIH-E I PATRIOTA!!! \"SEHER SARAJEVO\" CE POSTAT METROPLA MODERNE DRZAVE NA BALKANU- MEDIJA I KULTURE!!! SAMO NAPRIJED!!! C\'ETNICI SRBI SUMADISKI KOZJI BRABONJCI PJENITEEEEE!!!!
jedino sto me veseli je to da ce televizija biti smjestena u vili park, a posto ni jedan jedini biznis nije uspjeo u vili park tako nece ni taj televizijski... tako da elhamdidulilah zivjele podzemne vode vile park :D
Samo naprijed kraljice! Radim u bolnici Kosevo i znam sta si sve donirala bolesnima. Tvoji aparati i dalje koriste svi ljudi kojima je to potrebno, a nisu zavrsili kod nekih privatnika. Jos jedno puno srece u zivotu.
Prvo ce nas trovati svojim NEURO picem a onda vijestima hihihihi.... Ako ista bude od ovoga, bice to malo ljepse upakovan Pink.
GREAT NEWS I AM SO GLAD