Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep gest!
SVAKA TI CAST !!!
I odmah u medije neka svi znaju, fino je ovo ali mora maloi reklame zaraditi, zabice ga tebi Dzeko
Sanela kako si mi lijepa,prava maca,...ah bi ti ga satjero jooooooooooj,....
Nemas ti veze. Ko da Sanela zivi od tvojih para ili para Bosanaca. Nju su garant mediji kontaktirali i objavili informaciju. To sto ona radi dosta ljudi motivise da idu njenim stopama. I svaka joj cast. Kad dajes sevap, halal bilo i ne trazi nista zauzvrat. Jer sa Bogom se ne cjenka. Sa Shejtanom mozes pokusati cjenkanje ali uvijek ces ostati kratkih rukava.
Ne seri majke ti! Lijep dan, hodaj malo, razbistri glavicu!
Glupa si k\'o \"neka stvar\"... Saneli svaka čast. Ima i bogatijih od nje pa ne pomažu nikome...
naravno da nisam donirala zbog pisanja novina o meni. ali mnoge fensi ličnosti namjerno plasiraju informacije o svojim humanitarnim angažmanima. to im dođe kao reklama. naravno da je ok što je dala novac, i treba. ali kako novinari znaju za to?
Svaka cast Sanela. A ove ljubomorne spodobe mogu da ga p.u.s.e.
Svaka ti cast ;)
\"i ja sam donirala. Obzirom na moje prihode i više od njenog iznosa i ne znam zašto ne pišu o meni. Ili o mnogim drugim ljudima. \" Ako si donirala da bi novine pisale o tebi, onda ti je sav sevap propo. Svaka cast Sanela! Pisu zato sto je ona poznata licnost i motivira druga da cine isto. Nije ih ona pozvala da pisu o njoj.
sanela, volim te i da bog da ti se hairli pare samo mnozile na racunu
svaka cast sanela, eh da je vise ljud i kao ti...
Lijepo je cuti i citati da humanista jos ima i da nisu izumrli...
KREZAVI ARANŽER OPALIO KARIJESA ŠANŽER
Opet kazem.. na ovakvim stvarima najbolje ugasit komentare.. svasta ce bolesno pisati.
i ja sam donirala. Obzirom na moje prihode i više od njenog iznosa i ne znam zašto ne pišu o meni. Ili o mnogim drugim ljudima.