Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je odlican potez,koji zasluzuje sve pohvale,pozdravljam svog susjeda Prince.I mogu samo dodati da se slazem sa pojedicima koji kazu da je nama ovakvih ljudi koji se brinu o svojoj zemji za razliku od nasih lopova koji samo pljackaju.Oni se brinu za Peljesac, a nasi kreteni nesposobni nisu u stanju o osnovnim stvarima.Pa nije ni cudo sto nam drzava propada ,kad je vode seljacine nesposobne !
Dabogda ti srusili tu vikendicu
Ja imam vikendicu u Sreseru, na Pelješcu, most će ići tačno iz Komarne u moje malo misto, Sreser, koje će tako dobiti na značaju. Pravi potez Ive Sanadera, nedopustivo je da dva hrvatska grada nisu povezana, i da moraš prelaziti granicu kada ideš iz Splita u Dubrovnik, a ako nekad zakuhaju s nama, mi im uvijek možemo uvesti vize, stoga hoće da se osiguraju. Svaka čast.
a vidi ga na sliki,jest lip.
dobro za vikendaše sa Pelješca
Mozda je to samo Farsa??? Sanader je Hercegovac!
e tako i treba nasim ustasama iz hercegovine pogotov neuma eto vam vasa hrvatska
al zato imamo tihica legendu
Sta mi nemamo,Mesica i Sanadera,2 najpametnija Covjeka u ex Jugi.
Cuj izvlacenje peljesca iz izolacije!!!!! Drage komsije Hercegovci,ni HDZ-e vas vise ne jebe ni 2% :)
dobro za hrvatsku, lose za nas hdz izgleda nije sto je nekad bio
pametan coek. normalno da nece da saradjuje s nama kad se s nasim papcima ne mozes ni nista dogovorit.