Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U opcini centar nema prioriteta, vidi se da su sve mjesne zajednice sva naselja prioriteti, bravo za ovu sanaciju, svaka vam cast.
Dosta se ulaze u sanaciju saobracajnica, sve bolji od boljeg projekta se nizu. Djela a ne rijeci, bravo za sve.
Vrlo je vazno sanirati sve nase ceste, samo tako cemo svi biti sigurni i pjesaci i vozaci.
Tako se to radi i gradi u Opcini Centar, ovo samo pokazuje koliko Opcina Centar ulaze u infrastrukturu i zeli sigurne ceste za svoje gradjane u svim mjesnim zajednicama, nema prioriteta.
Ova saobracajnica je i dotrajala i vrijeme je da se to sve sanira, i treba cesto odrzavati nase ceste
Velika su ovo dva naselja,koja imaju veliki broj stanovnistva sto znaci da se ta saobracajnica u velikoj mjeri koristi.Ovakve me vijesti raduju i vjerujem da ce ti gradani biti jako zahvalni na ovome.
Saobracajnice su nam u velikoj mjeri i dotrajale i mnogo rupa imaju i izbocenja.Unistismo nasa vozila i polomismo ih.Zato me ovakve vijesti raduju.Mozemo da imamo jako dobre ceste i evo korak po korak se to i radi i ka tome ide
Centar na ovom podrucju radi mnogo dobar posao.Od srca vam zelim da tako nastavite
Ogroman broj cesta je uraden i ureden u posljednje 3 godine u Opcini Centar.Ceste su nam mnogo vazne i znace nam svima jer ih u konacnici svi i koristimo
Super vijest za sve koji svakodnevno koriste ovu saobracajnicu,vjerujem da ce biti jako zadovoljni obzirom da je njena rekonstrukcija bila neophodna.
Treba pohvaliti ovakve projekte koje opcina redovno provodi i kojim podize kvalitet zivljenja svojih stanovnika.Svaka cast
Odlicno da je predvidjena temeljna rekonstrukcija ove saobracajnice i da ce se sa ovim njeno stanje znacajno popraviti,ali i sigurnost pjesaka i automobila.
Dosta je ulica u losem stanju,drago mi je da se postepeno radi na njihovoj obnovi,stanovnicima ovih naselja ce mnogo znaciti.
Sa sanacijom saobracajnice ce se gradjanima naselja dosta olaksati putna komunikacija,jako dobro da se ulaze u ovakve projekte.
Ljudi ne shvataju da i 490 m, moze da bude kompletna cesta, to nema veze sa kilometrazom, ima veze sa mogucnoscu koristenja puta, svu mi znamo koliko svaki metar loseg puta moze izazvati stetu na automobilu ako se svakodnevno koristi