Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se ovako nastavi, propasce jadnim Srbima imovina sto su pokrali od Bosnjaka 1992.
@Sezam okoš boško hos bokoš truhlo pogani
Kako smo otisli u KUvAC, mi smo ljudi bolesni... kod nas se sve svodi ko je koje nacije i kojih je korijena, ma fuj smo!!! Ima onaj dio u nekom filmu kad Rade Serbedzija govori da treba pobiti sva tri naroda i ovu zemlju naseliti nekim normalnim ljudima koji ce znati uzivati..... e u pravu je 100%
@CholinPotok Rade Serbedzija, posrbljeni Bosnjak.
Plemenita zivotna a vi ste usmrđelo đubre ustajalo
Supica vruća bi dobro Došla Još koje da ubacite sad Dodji oko vadi traži gdje su djeca .PM I njima I tebi
Jo jo điđi miđi
Haman ce vas
Krasno! U genocidnoj jazbini se ratni zlocinci dave ko pacovi....majku vam genocidnu, dBda vam se sjeme ukinulo !!!
da hoce bar malo ovoh srba pothopit xaxa
Pa jbt, da nije kiše, klix nebi imao o čemu pisati
@dragunov Ima Dodik, taj dzikanise svaki dan.
Kako su balije pokvarene, samo glumite žrtve da bi prikrili svoju zlobu. Fuj bagro poturcena
@TITOISTA .................................Vlahu, hoces to reci da u ovoj zlocinackoj jazbini, ne zivi zvjerinje koje je pocinilo genocid nad bosnjacima??
@TITOISTA Vidjeli smo 2014 kad glupe balije masovno poletjese da pomogniu poganim dzikanima dok su se davili ko pacovi, a svi znamo kako se dzikanska pogan kasnije zahvalila. Dabogda vam se kuga pojavila sad nakon ovih poplava.