Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super priča, bajkovita. Šta se desilo kad ste se probudili?
Pu dr*** ne zavaravaj te narod. Magistar sam i vec 2 godine radim za 310 KM po Vašim programima samozaposljavanja/sufinansiranje zaposljavanja. I okey zadovoljan sam. I šta cu kada ne mognem više aplicirati a i ne mogu više. Samozaposli ti sebe za 310 km i radi za dobrobit društva. Dosta više ublažavalja socijalnog mira. Vrijeme je da mi mladi izađemo na ulice...
Pod samozapošljavanjem ova gadura podrazumjeva podjelu plastenika i malina na kredit isključivo Bošnjacima. Tako i moja tetka može organizovati samozapošljavanje.
Kakav tup i neintilgentan pogled i šta od ovakvog lika očekivati. Kaže razgovaralo se o bla bla bla penzijama zapošljavanju bla bla bla i naravno samo se razgovaralo a od svega ovoga ništa, Nula. Od hiljade članova naših stranaka ne postoji ni jedan lik koji ima kapacitet da bude političar i od koga bi se moglo očekivati nešto pozitivno. Jad i čemer.
EEEE kak bi ja volio da se samo-zaposlim
ma koji jbt mladi?...moja generacija je bila mlada...nista ih zapalo nije...a nista i nece jer opalite cenzus do 30 godina...takp da odgovara vasoj djeci koja su pozavrsavala skole....dobili stanove, stipendije, poslove.....malo analize pa onda pompozne podrske drzave....
Sve bi moglo, al samo se vasa imovina povecava za milione ...
Najcesce mi je drago sto smo zemlja fukara..jer kad smo i ovako prljavi i nazadni ovako umisljeni..sta bi bili tek da postanemo ko njemacka? Smatrali bi se bogovima na zemlji..
Ko nasa amnestija? Svi ponizni ko sveci
kod nas jedva opstaju privatne firme koje postoje 15 .20 god a ova priča kako naguzit 10.000 ljudi jer njen intrs je da Mmf ima posla a ne ovi 10.000
Hahahhahaha :)))) https://www.facebook.com/resul.mehmedovic/videos/10206350304734662/
jah....da je pameti vas na vlasti mozda bi i moglo. Kako ce se samozapošljavati kad nemaju početni kapital (bar većina), a nemaju zato sto je bankama rizično davati start-up kredite a sa druge strane ne date mikrokreditnim da to finansiraju jer "zaboga ti početnici u biznisu nemaju svu dokuentaciju pa samim tim vjerovatno peru pare". Od države ko ovakve mogu samo uplatnice dobiti za kojekakve namete koji nemaju veze sa pameću a kamoli za stimulisanjem samozapošljavanja.
samozaposli me miletpićko
To bi bilo super, onda bi ostalo samo jos 370.000 nezaposlenih u Federaciji BiH.