Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Floxy SBBBIH je pored dobrog i jedini pravi izbor! BIH4EVER!
GLAS ZA JEDINSTVENU BOSNU I HERCEGOVINU i GLAS ZA HARISA SILAJDZICA
SEFER
cuje pedje. Naša stranka, međutim, neće imati kandidata za člana Predsjedništva BiH zbog diskriminatorskog načina biranja članova Predsjedništva BiH i neprovođenja odluke Evropskog suda za ljudska prava u slučaju \"Finci-Sejdić\", kazao je Kojović. nemate koga da predlozite. ja ne znam kako se jos niste raspali. vec su vam pocela previranja u stranci.
kad cete se probuditi i shvatiti da komuzinma, nazalost, vise nema, da su SVI ISTI LOPOVI, SDP zivi na slavi komunizma, a djeluje kapitalisticki!
@Pipo Čini mi se dobar izbor.
SVIII GLASOVI ZA SDP ZA SOCIJALDEMOKRATSKU PARTIJU BOSNE I HERCEGOVINE
1 glas za SBBBIH - Fahrudin Radoncic BIH4EVER!