Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li vozacka za prijavu na konkurs
474 km plata , pa da prosi tu pored stanice zaradit ce vise.Zbog ovakvih mizernih naknada i ponizavanja i ostajemo bez radne snage svih profila.
Dabogda im se niko NE prijavio !!!! I čude se sto narod ode vani...šta treba da ga gazda Bošnjo izrabljuje 15 sati za 450 KM ?!!!!!! MRŠ!!!!!!!!!!!!!!
Kao sad samo SDA kriva🤣🤣
Citam svi hoce u Njemacku... Pa zar ne bi bilo bolje Njemacku dovesti u Bosnu? Potrpisati u govor da vode Bosnu 100 godina: Neka uloze pare i neka nas "iskoristavaju"- od radne snage, turizma, industrije. Hajde da budemo njihova juzna pokrajina....Samo im ne dati da tamane nase sume.
To je samo osnovica. More se to dogurati nekad cak i 500. Ne kontam kako se ne potuku za pozicije
Treba ih vratima od autobusa pricepiti svako jutro kad dodju na posao - to umjesto regresa.
Dođite u Hrvatsku za 1600 km.
Koliko direktor ZT ima platu znali neko?
Imaju li vozacku?
Vala i mene da dovedu,ja bi krao,a nikom osim familije nebi dao,dzaba ti sve bolan,to smo mi,Balkanci 😉
Pa šta sam napisao u svojih zadnjih 10 komentara? Ne isplati se raditi i tačka.
Je li sedmična?
ovakvim ponasanjem i tjerate omladinu. ponizavanje sa jadnom platom mora stati. sad zapisli svoje potomke da rade za 464 marke
Cuj ti mudrosti "Kaže kako Njemačka puno više cijeni njihov rad, ali da uslovi, korištenje javnog prijevoza, cijene karata i troškovi nisu isti u BiH i u Njemačkoj zbog čega radnici ovdje ne mogu imati veće plaće." Ako radnici ne imati vece place ne trebas ni raditi majistore
Puno stresan posao za takvu platu !
„Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu“