Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesposobna vladajuca kvazielita je unistila ovu zemlju na politickom, privrednom, ekonomskom, socijalnom i svakom drugom planu. zemlja je na rubu bankrota. recimo im dosta je vise bilo. zelimo promjene. a glas za sdp je glas za promjene. zivio zeljko komsic, zivjela bih kao zemlja slobodih i postenih ljudi.
Da..glasajmo za najveceg primitivca i divljaka...Zeljka Komsica...daleko cetmo dogurati... Kako drzava moze biti stabilna i jedinstvena s njim na celu, ako je predstavnik naroda koji ga ne smatra svojim, te tako produbljuje neslogu izmedu Hrvata i Muslimana? Probudite se ljudi!!!! Osvrnite se oko sebe!!!
@Realista: De bogati reci nam kad si zadnji put isao na slikanje glave? Imam dobre veze pa cu ti obezbjediti.!
realista konj si ti bijesna kobila je SDA a ti malo bolje razmisli ko je rasturio najljepsu zemlju na balkanu izmedju ostalih nacionalista i oni koji napokon odlaze SDP DO POBJEDE A CRKNITE DUSMANI
Realista, kako je u Svedskoj, jel\' hladno? Kod nas je vruce, CRVENO do usijanja. Bye bye zeleni. Samo SDP i stabilna drzava!
Zadnji voz BiH ne smijemo propustiti! Svi za crveni oktobar i SDP!!!
Dado, ili ne pratis politiku ili nisi dovoljno bistar za istu. Ta prica o koaliciji je servirana. SDP u koaliciju samo sa narodom! Do pobjede!
Kako vas nije stid? Umjesto da ujedinite sve progresivne snage vi Idete u krevet sa Fahrom Radonjčićem, a ovdje govortie o socijal demokratiji. Nek vas je stid Želim vam da uzmete vlast, da je podjelite sa Fahrom, da napokon pokažete svoje pravo lice i odete na smetljište historije IZDAJICE ZEMLJA ZA FAHRU!!!
promjene,promjeneee iz boja nacionalizma u crvenuuuu :)
Super je bilo na skupu... OSJETILA SE POZITIVNA ATMOSFERA I VIBRACIJE SDP uz glas NARODA, dakle ponavljam GLAS NARODA, do konačne pobjede... Ne padajte na jeftine trikove vladajućih što obećavaju, imali su vremena i vremena da ispune obećano, NIŠTA URADILI NISU SDP do konačne pobjede
Sa SDP-om i glasom za njih ZELIM PROMJENE u BiH Dosta je bilo države za NJIH Hoćemo DRŽAVU ZA ČOVJEKA...
Napred SDP Dole VLADA SDP najjača stranačka opcija poslije 3. oktobra
Sada nam je jedinstvena prilika, a i posljednja šansa, da skinemo vladajuće sa vlasti, da završimo jednom sa svim tim, da pruzimo drugim sansu... Jedino glas za SDP garantuje Vam promjene, jedino oni mogu da učine nešto, da povedu zemlju u PRAVOM SMJERU
Dosta je države samo za NJIH Hoćemo državu po mjeri svih SDP, DRŽAVA ZA ČOVJEKA
SDP je budućnost,