Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel laktašenko pita sarajevo kad mu u genocidnu dolaze špijuni i ratnici sa kavkaza
Nebitan lik, nikad trebe nije imao, a u gradu pije kiselu vodu, znam ga.
Izgleda da ga ne znas 😂
Tužno kako ljudi hejtaju druge i mjere ovakvim pseudo-kriterijima. Ovo miriše svježe na SDA-bot :)
Mile jede go.na, glumi veceg srbina od onih preko Drine, teletabis
Beharic vjecni student i fol aktivista i uvijek puni depriminirane stupce
otvorajte kancelariju u Sarajevu
Anonimni profil i fol kriticar i uvijek puni deprimirajuca uzemljenja. Toliko.
Medo Dodo mora igrat kako vučić kaže zato je to tako
Sarajevska vlast je zaboravila na 70.000 Bosnjaka na Kosovu, njima je bitno samo gdje se moze glas pokupti cak su i gorazde i krajinu zaboravili
da je šta pokarat, a brate bureka i boze će uvijek biti.
Eto sad ništa preče nema od kosova koje btw nije ni priznato kao nezavisna država od BiH, a usput je i dio Republike Srbije.
Kina, svjetska velesila broj 2, ne može da uzme Tajvan, za koji kaže da im pripada, a vi mislite da ćete zadržati Kosovo. Sretno u svakom slučaju, samo ne poistovjećuj rs sa Republikom Kosovom, Kosovo postoji od 1945 zvanično, a rs od 95
Srbski nacinalizam, Separatizam.... ubaceni elementi ,sluge domaci izdajanici ne dozvoljavaju da Kosovo i BIH uspostave normalene drzavne odnose.Cime se cini ekonomska finasiska i svaka druga steeta.Normalo bi bilo da se oni koji opstruisu na stetu drzave, sankcionisu sudski procesuiraju za OPSTRUKCIJU!!