Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Damira Marjanovica je uvijek lijepo vidjeti u bilo kojem kontekstu "politike u BiH" , covjek je najvece osvjezenje medju ovim "poznatijim politicarima u BiH" Zeljko Komsic je heroj i NIJE UBLEHA - JER UBLEHE NE HODAJU PO PLANINAMA, ŠUMAMA I DUBOKOM SNIJEGU.. PO LINIJAMA DOK RAT TRAJE (nego sjede u kancelarijama, hodaju po pregovorima, dezertiraju....) Dokaz u ljudskom obliku da je Bosna i Hercegovina moguća kao DRŽAVA svih naroda (3 konsitutivna i ovih ostalih) .... ne znam za vas, ali ja VOLIM I SLAVIM svakog bošnjaka, srbina i HRVATA (i ostalog) koji voli i slavi Bosnu i Hercegovinu. Ovaj Samer je SPOSOBAN frajer , moderan i normalan lik... napravio je vrhunsku turisticku agenciju koja vrhunski radi...dobro je organizovao posao, a šta je drugi zadatak politike i političara nego ORGANIZACIJA društva i države... Inace ja sam simpatizer i član Demokratske fronte, uz to sam simpatizer još puno stranaka i pokreta koji su društveno-korisni i imaju slicne ideje (uclanite se i vi)
a vi koji hejtajte sve što se pokušava da uradi imate ovu grupu: https://www.facebook.com/hejtcrewsarajevo?ref=profile
Najlakše je kakiti po njima a nisu ni počeli... Ja ću otići na skup pa ako bude šta konkretno onda ću glasati za njih a ako ne, ionako smo BH Titanik pa ću se utopiti u postojeću masu... VRIJEME JE ZA PROMJENE!!! Ovi ili neko drugi nije bitno ali VRIJEME JE ZA PROMJENE!!!
Ideologija je relativan pojam. Ideologija može biti i oblik misli koja nije valjana, čisto da podsjetim. Što se tiče ovog dualizma koji si naveo, ja koliko sam upućen ovo je stranka koja je u ekonomskom smislu tržišno orijentisana (tako bar stoji u stautu, a ako tu orijentaciju definises kao ideološku, onda imaju definisanu i ideologiju).
Sve se napravi i izabere, a gdje je temelj stranke - IDEOLOGIJA. Ova stranka taj temelj nema, a mlade snage i ne znaju šta je to. U najmanju ruku podijeljeni su u dvije frakcije, kvazi kapitalizam ili neosocijalizam. Šta bi se tek desilo da osvoje vlast, a ideološke infrastrukture nigdje? Radilo bi se neorganizovano i kampanjski / svako sebi/.
E, sada ćemo u turizam!
Jaoo ja nam nove snage...pa ako budu vodeni politicarem kao sto je Zeljko Komsic koji nema ama bas nikakav rez iza sebe,onda su gotovi ..
Nemaš veze - neće nas voditi ni Tatin mali više. Za sada nas je doveo u propast. A ni onaj mu komšija sa Poljina, Zloja, ništa nije bolji!
Ako je to nova politička snaga neka nam je bog na pomoći, nova politička snaga sa članstvom koje je na političkoj sceni već godinama ali ništa dobro uradili zao vu državu nisu samo su preletali iz stranke u stranku
joj cuj ih kao oni ce se za nesto zalagati, komsic da ima imalo principijelnosti ne bi ni osnivao ovu stranku, jer vec je se ranije pokazao kako se bori za svoje stavove, tako sto bjezi od problema
Komsic je nikakav politicar.On samo jos uvijek zivi na staroj slavi u koju ga je uzdigla SDP partija !!On nikada nista nije ucinio kao politicar !!
Ma kakva nova politička snaga, sadašnji članovi sve propali političari koji su na političkoj sceni u BiH izmijenjali skoro sve stranke....
a sto su "jaki" ovi kadrovi u DF, predvidjam im da ni izborni prag nece moci prec
Pogledaj rezultate sa MZ-a!
Još jedna stranka nakačena na budžet, a ti narode rovari po smeću. Demagogska fronta i ublehaš Komšić!