Internacionalna liga humanista
0
"Samaranch je bio humanista svjetskog ugleda"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... zbog ZOI 84 veliki humanista. Ma dajte molim vas.Mozda je i dobrovoljni davalac krvi.To ok.
@underend Sasvim si u pravu. Zivimo u doba kada nije tesko od spekulanta napraviti borca za odrzavanje radnih mjesta, od ratnog zlocinca heroja ili, u ovom slucaju, od fasiste humanistu. Djeco, nema Djeda Mraza, a Olimpijske Igre su prevara.
interesantno! bio ministar sporta u vladi diktatora franka i clan njegove fasisticke partije. kad je bio ambasador spanije u moskvi, kgb ga vrbovo da radi za njih (zbog pohlepe za novcem) a i clanstvo u predsjednistvu MOC-a je obezbjedio za svog sina. samo to
Laka ti crna zemlja predsednice! Sarajevo je na ispitu. Ovom velikom covjeku i prijatelju BiH POD HITNO dati neku ulicu ili ulicicu!
POCIVAJ U MIRI JUAN ANTONIO VELIKI COVJECE i HUMANA DUSO! COVIJEK SE POZNAJE PO SVOJIM DJELIMA!